Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα «Η πεταλούδα που δεν ήθελε να γεράσει...": Παρουσίαση βιβλίου στον Ιανό (12/10)

«Η πεταλούδα που δεν ήθελε να γεράσει...": Παρουσίαση βιβλίου στον Ιανό (12/10)

petalouda_small

Η παρουσίαση του βιβλίου με τίτλο:  «Η πεταλούδα που δεν ήθελε να γεράσει...", εκδόσεις Βάρφης, της Κατερίνας Θεοδωράκη, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Οκτωβρίου, στις 12.00,  από το Βιβλιοπωλείο IANOS,(Αριστοτέλους 7), στο πλαίσιο των παιδικών εκδηλώσεων που διοργανώνει στη Θεσσαλονίκη.
Η πεταλούδα που δεν ήθελε να γεράσει... Άνοιξη, καλοκαίρι,,, Ο κύκλος της ζωής της πεταλούδας. Χρόνος λίγος, μα... ανεκτίμητη η συνεισφορά της στη φύση. Μόνο που η πεταλούδα της ιστορίας μας δεν το κατάλαβε εγκαίρως. Και άφησε το χρόνο να περάσει ανεκμετάλλευτος, τυλιγμένη στο πέπλο του εγωισμού της.

Εικονογράφος: Κατερίνα Μηλιώνη.

Το βιβλίο απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 3-5 ετών, ενώ η είσοδος για την παρουσίαση του είναι ελεύθερη.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.