Αρχική InfoMommy Νέα Η Pfizer Hellas μεταξύ των εταιρειών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα

Η Pfizer Hellas μεταξύ των εταιρειών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα

Pfizer Hellas

Σύμφωνα με το «Great Place to Work Institute Hellas», μία από τις εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον είναι η Pfizer Hellas, η οποία κατέκτησε τη δεύτερη θέση μεταξύ 22 συμμετοχών στην κατηγορία των εταιρειών με περισσότερους από 250 εργαζόμενους και την πρώτη θέση μεταξύ των εταιρειών του τομέα υγείας.

Με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer Hellas, κ. Erik Nordkamp δήλωσε: «Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι για τη διάκριση αυτή και κυρίως για το γεγονός ότι προέρχεται από τους ίδιους τους εργαζομένους μας. Επιβεβαιώνει ότι το όραμά μας, να εργαζόμαστε μαζί για έναν υγιέστερο κόσμο, εμπνέει πρώτα από όλα τους δικούς μας ανθρώπους. Είναι αυτοί που το μεταφράζουν καθημερινά σε πράξη, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους. Χάρη στις προσπάθειες όλων και κάθε ενός ξεχωριστά, συνεχίζουμε να υπηρετούμε τον Έλληνα ασθενή και να στηρίζουμε ενεργά την ελληνική κοινωνία».

Η Pfizer Hellas επενδύει στη διαμόρφωση ενός γόνιμου εργασιακού περιβάλλοντος, με έμφαση στην ανοιχτή επικοινωνία και στο σεβασμό της προσωπικότητας κάθε εργαζομένου. Παρέχει συστηματικά ευκαιρίες ανάπτυξης και διατηρεί στο επίκεντρο της εταιρικής της κουλτούρας τη δημιουργικότητα, την πρωτοβουλία και την ενεργό συμμετοχή σε θέματα που αφορούν την καθημερινότητα ή και το μέλλον της εταιρείας.

«H διάκριση αυτή αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία αν αναλογιστούμε ότι ο φαρμακευτικός κλάδος είναι από αυτούς που έχουν επηρεαστεί περισσότερο από την οικονομική κρίση. Αποδεικνύει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ότι ακρογωνιαίο λίθο για ένα σπουδαίο εργασιακό περιβάλλον δεν αποτελούν οι οικονομικές συγκυρίες, αλλά οι διαχρονικές αξίες που διέπουν τις σχέσεις και τις συμπεριφορές σε μια εταιρεία» τόνισε η Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της Pfizer Hellas, κ. Ειρήνη Παγανοπούλου, προσθέτοντας: «Η ανάδειξη της εταιρίας μας ως Great Place to Work 2014 υποδηλώνει ότι κινούμαστε στη σωστή κατεύθυνση, μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε, ενώ συνάμα αυξάνει το αίσθημα ευθύνης να γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι».

Η έρευνα για την ανάδειξη των Best Workplaces 2014 υλοποιήθηκε από το Great Place to Work® Institute Hellas με την ακαδημαϊκή συνεργασία του ALBA Graduate Business School. Η κατάταξη γίνεται με βάση την αξιολόγηση συγκεκριμένων κριτηρίων, που αφορούν την αξιοπιστία της διοίκησης, το σεβασμό προς τους εργαζομένους, το αίσθημα δικαιοσύνης και το κλίμα συντροφικότητας που υπάρχει στην εταιρεία, καθώς και την υπερηφάνεια που νιώθουν οι εργαζόμενοι. Η συνολική βαθμολογία προκύπτει κατά τα δύο τρίτα από έρευνα μεταξύ των εργαζομένων και κατά το ένα τρίτο από την αξιολόγηση των πρακτικών της εταιρείας.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.