Αρχική InfoBaby Εγκυμοσύνη Η πιο πρωτότυπη ανακοίνωση εγκυμοσύνης σε ένα εντυπωσιακό time-lapse βίντεο!

Η πιο πρωτότυπη ανακοίνωση εγκυμοσύνης σε ένα εντυπωσιακό time-lapse βίντεο!

announcementΌταν ο John και η Sara Jennings από τη Βόρεια Καρολίνα έμαθαν ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί, αποφάσισαν να φτιάξουν ένα "έργο τέχνης" για το σπίτι τους και να μοιραστούν με αυτό τον τρόπο το χαρμόσυνο γεγονός!

Οι μέλλοντες γονείς εργάζονται ως αρχιτέκτονες και πρόσφατα βρίσκονταν σε συζητήσεις για να δημιουργήσουν μια τοιχογραφία στο σπίτι τους. Η είδηση της εγκυμοσύνης τους έδωσε την έμπνευση που χρειάζονταν και αμέσως ξεκίνησαν γεμάτοι ενθουσιασμό το νέο τους πρότζεκτ!

Χρησιμοποιώντας πάνω από 13.000 χρωματιστά χαρτάκια μεγέθους μίας ίντσας, το ζευγάρι χρειάστηκε τέσσερις ολόκληρες ημέρες για να ολοκληρώσει το έργο του. Το time-lapse βίντεο παρακάτω τους δείχνει να εργάζονται σκληρά μέχρι να τελειώσουν το αρχικό σχέδιο, το οποίο απεικονίζει τους δυο τους να περπατούν σε ένα πολύχρωμο τοπίο κατά τη διάρκεια του μήνα του μέλιτος στη Χαβάη.

Όμως κάτι έλειπε...Καθώς το βίντεο συνεχίζεται, ο John και η Sara κάνουν μια μικρή αλλά πολύ σημαντική προσθήκη στην τοιχογραφία: η σιλουέτα ενός μωρού, μαζί με τη λεζάντα "Έρχεται το 2015, μια νέα προσθήκη στην οικογένεια μας!".

Το ζευγάρι έστειλε το ολοκληρωμένο βίντεο στους φίλους και την οικογένεια του, ως ευχετήρια κάρτα για τα Χριστούγεννα, προκαλώντας σε όλους συναισθήματα χαράς και συγκίνησης!

Δείτε το βίντεο:


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.