Αρχική InfoBaby Εγκυμοσύνη Η πιο συγκινητική ανακοίνωση εγκυμοσύνης που έγινε ποτέ!

Η πιο συγκινητική ανακοίνωση εγκυμοσύνης που έγινε ποτέ!

Όταν η 24χρονη Brianne Dow ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος, θέλησε να μην το ανακοινώσει αμέσως στο σύζυγό της. Αντίθετα, οργάνωσε μια φωτογράφιση και κάλεσε τον ανυποψίαστο Brandon σε ένα πάρκο κοντά στη γειτονιά τους. Η Brianne του είπε ότι είχαν κερδίσει σε έναν διαγωνισμό με έπαθλο μερικές φωτογραφίες του ζευγαριού.

pregnancy-announcement-surprise-photoshoot-brianne-dow-10

Όταν το ζευγάρι έφτασε στο πάρκο, η φωτογράφος τους τοποθέτησε πλάτη με πλάτη και έδωσε στον καθένα από έναν μαυροπίνακα. Έπειτα, τους είπε να γράψουν τρεις λέξεις με τις οποίες θα περιέγραφαν ο ένας τον άλλον. Όταν τους είπε να γυρίσουν και να κοιτάξουν τι είχε γράψει ο καθένας, η Brianne έδειξε τον μαυροπίνακα της που έγραφε: «Θα γίνεις μπαμπάς».

pregnancy-announcement-surprise-photoshoot-brianne-dow-20

«Η αντίδραση του Brandon ήταν ανεκτίμητη όταν διάβασε τον μαυροπίνακα της Brianne. Άρχισε να κλαίει και να αγκαλιάζει τη σύζυγό του», αναφέρει η φωτογράφος.

Το μωράκι τους πρόκειται να έρθει στον κόσμο το Φεβρουάριο και δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ευτυχισμένοι! Οι φωτογραφίες τους έγιναν viral και συγκέντρωσαν περισσότερα από 270.000 likes στο Facebook.

pregnancy-announcement-surprise-photoshoot-brianne-dow-21


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.