Αρχική Νέα Η Playmobil υποδέχεται τα παιδιά του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» για στιγμές χαράς και ξέγνοιαστου παιχνιδιού στο Playmobil FunPark

Η Playmobil υποδέχεται τα παιδιά του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» για στιγμές χαράς και ξέγνοιαστου παιχνιδιού στο Playmobil FunPark

playmobil1

Η PLAYMOBIL Hellas προσκάλεσε τα παιδιά του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου για να ζήσουν από κοντά την μαγευτική εμπειρία του PLAYMOBIL FunPark.

Τα παιδιά του Συλλόγου έπαιξαν με τα αγαπημένα τους PLAYMOBIL και ψυχαγωγήθηκαν στον χώρο του πάρκου με εκπαιδευτικές δραστηριότητες.

Το PLAYMOBIL play & give είναι μια πρωτοποριακή ενέργεια για την PLAYMOBIL διεθνώς, η οποία αναδεικνύει στην πράξη την αλληλεγγύη της στα άρρωστα παιδιά που χρειάζονται τη στήριξή μας, αυτή τη δύσκολη περίοδο. Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις των συλλεκτικών φιγούρων θα διατεθεί στο Σύλλογο ΕΛΠΙΔΑ για την ενίσχυση του νέου του έργου: τη δημιουργία της  Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, η οποία θα εξασφαλίσει σε όλα παιδιά που το χρειάζονται το απαραίτητο μόσχευμα για τη ζωή τους, που σήμερα το αποκτούν με δυσκολία και συχνά με μεγάλο κόστος.

Οι νέες φιγούρες PLAYMOBIL play & give - η παραμυθένια Βασίλισσα και ο γενναίος Ιππότης - γίνονται σύμβολα αγάπης και ουσιαστικής προσφοράς και μας ενώνουν όλους για ένα ξεχωριστό σκοπό. Ήδη διατίθενται σε όλα τα καταστήματα παιχνιδιών και μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter