Η Πολύχρωμη Σπείρα μαζί με τη «Barbie, τη σούπερ πριγκίπισσα» στήνουν μια ξεχωριστή γιορτή στα Village Cinemas @ The Mall Athens (24/1)

photo aΗ Barbie είναι η αγαπημένη ηρωίδα κάθε κοριτσιού που σέβεται τον εαυτό του. Στο πλαίσιο της νέας παιδικής ταινίας κινουμένων σχεδίων «Barbie, Η Σούπερ Πριγκίπισσα – Barbie in Princess Power» που θα προβάλλεται στους κινηματογράφους από τις 29 Ιανουαρίου, σε διανομή από την εταιρεία UIP, η Πολύχρωμη Σπείρα ετοιμάζει μία ξεχωριστή εκδήλωση, για τη σύγχρονη, ρομαντική πριγκίπισσα Barbie, στα Village Cinemas, στο Μαρούσι, στις 24 Ιανουαρίου, ώρα προσέλευσης 12:00.

Μέσα σε πλήθος ροζ-φούξια μπαλόνια και γλυκές μελωδίες τραγουδιών, η Barbie υποδέχεται τις φίλες της και σχηματίζει τη σούπερ ομάδα της. Τα παιδιά μεταμορφώνονται μέσα από Barbie Face Painting και Barbie Hair Styling. Δημιουργούν τη δική τους μάσκα της Barbie με ροζ κανσόν και τη διακοσμούν όπως τους αρέσει. Ενώ στο τέλος ποζάρουν για μια αναμνηστική φωτογραφία στο photo booth της νέας ταινίας «Barbie in Princess Power».

photo b

Στη νέα της δυναμική ταινία, η Barbie προσκαλεί όλες τις φίλες της να ενώσουν τις υπερδυνάμεις τους, δημιουργώντας μια σούπερ ομάδα, για να προστατεύσουν το βασίλειο του καλού. Ας την υποδεχτούμε λοιπόν, συμμετέχοντας στη σούπερ ομάδα της, με μια σειρά από δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους.

photo c