Η Power Health μάς έδειξε πώς τα παιδιά μας θα φάνε, επιτέλους, λαχανικά!

Μία από τις μεγαλύτερες μάχες που έχει να δώσει μία μαμά είναι εκείνη της κατανάλωσης θρεπτικών φρούτων και λαχανικών από τα παιδιά της. Και όλες ξέρουμε πόσο δύσκολη μπορεί να είναι η συγκεκριμένη μάχη, αλλά και πόσες φορές βγήκαμε ηττημένες μέσα από αυτή.

Η εκδήλωση “Get to Know us better”, λοιπόν, που έγινε την περασμένη Πέμπτη στα κεντρικά γραφεία της Powel Health, με καλεσμένες γνωστές και αγαπημένες μαμάδες δημοσιογράφους, αλλά και μαμάδες bloggers στόχο είχε να μας βρει έναν τρόπο να καταφέρουμε να κάνουμε τα παιδιά μας να καταναλώσουν επιτέλους φρούτα και λαχανικά χωρίς γκρίνια.

Πρωταγωνιστές της εκδήλωσης, αλλά και βοηθοί στον παραπάνω στόχο, ήταν ο Βιταμινούλης και η Βιταμινούλα πού είχαν να αντιμετωπίσουν μία νέα επανάσταση των μικρών εξερευνητών του βασιλείου της Φύσης που αρνούνταν τα φρούτα και τα  λαχανικά…

Κάτι μαγικό, όμως, συνέβη στο Φαρμακείο της Φύσης, ένα υπερσύγχρονο εργοστάσιο μέσα σε μία τεράστια έκταση γεμάτη ευωδιαστά φυτά και ολόφρεσκα φρούτα που μαζί με τις βιταμίνες δημιούργησαν μοναδικούς δυναμωτικούς συνδυασμούς που έγιναν οι καλύτεροι φίλοι των παιδιών! Και έζησαν αυτοί καλά, αρμονικά και υγιεινά.

Οι παρευρισκόμενες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά την παρουσίαση των προϊόντων υγείας και διατροφής της εταιρείας για την εγκυμοσύνη, το θηλασμό και τα παιδιά, καλύπτοντας τις ανάγκες ανάπτυξης στην παιδική ηλικία, καθώς και τις μαθησιακές στην εφηβική. Είχαν, επίσης, την ευκαιρία να υποβάλουν τα ερωτήματά τους στην επιστημονική ομάδα της Power Health, απολαμβάνοντας παράλληλα τη ζεστή φιλοξενία των ανθρώπων της εταιρείας.