Αρχική Infokids Διατροφή & Fitness Η Power Health μάς έδειξε πώς τα παιδιά μας θα φάνε, επιτέλους, λαχανικά!

Η Power Health μάς έδειξε πώς τα παιδιά μας θα φάνε, επιτέλους, λαχανικά!

Μία από τις μεγαλύτερες μάχες που έχει να δώσει μία μαμά είναι εκείνη της κατανάλωσης θρεπτικών φρούτων και λαχανικών από τα παιδιά της. Και όλες ξέρουμε πόσο δύσκολη μπορεί να είναι η συγκεκριμένη μάχη, αλλά και πόσες φορές βγήκαμε ηττημένες μέσα από αυτή.

Η εκδήλωση "Get to Know us better", λοιπόν, που έγινε την περασμένη Πέμπτη στα κεντρικά γραφεία της Powel Health, με καλεσμένες γνωστές και αγαπημένες μαμάδες δημοσιογράφους, αλλά και μαμάδες bloggers στόχο είχε να μας βρει έναν τρόπο να καταφέρουμε να κάνουμε τα παιδιά μας να καταναλώσουν επιτέλους φρούτα και λαχανικά χωρίς γκρίνια.

Πρωταγωνιστές της εκδήλωσης, αλλά και βοηθοί στον παραπάνω στόχο, ήταν ο Βιταμινούλης και η Βιταμινούλα πού είχαν να αντιμετωπίσουν μία νέα επανάσταση των μικρών εξερευνητών του βασιλείου της Φύσης που αρνούνταν τα φρούτα και τα  λαχανικά…

Κάτι μαγικό, όμως, συνέβη στο Φαρμακείο της Φύσης, ένα υπερσύγχρονο εργοστάσιο μέσα σε μία τεράστια έκταση γεμάτη ευωδιαστά φυτά και ολόφρεσκα φρούτα που μαζί με τις βιταμίνες δημιούργησαν μοναδικούς δυναμωτικούς συνδυασμούς που έγιναν οι καλύτεροι φίλοι των παιδιών! Και έζησαν αυτοί καλά, αρμονικά και υγιεινά.

Οι παρευρισκόμενες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά την παρουσίαση των προϊόντων υγείας και διατροφής της εταιρείας για την εγκυμοσύνη, το θηλασμό και τα παιδιά, καλύπτοντας τις ανάγκες ανάπτυξης στην παιδική ηλικία, καθώς και τις μαθησιακές στην εφηβική. Είχαν, επίσης, την ευκαιρία να υποβάλουν τα ερωτήματά τους στην επιστημονική ομάδα της Power Health, απολαμβάνοντας παράλληλα τη ζεστή φιλοξενία των ανθρώπων της εταιρείας.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.