Αρχική InfoMommy Νέα Η Πριγκίπισσα Έλσα "εκθρονίζει" τη Barbie από τις προτιμήσεις των κοριτσιών

Η Πριγκίπισσα Έλσα "εκθρονίζει" τη Barbie από τις προτιμήσεις των κοριτσιών

disney-frozen-ice-skating-elsa-doll-[3]-18517-pΝέα Υόρκη - Για πρώτη φορά σε περισσότερο από μια δεκαετία, η Barbie, η αγαπημένη κούκλα των κοριτσιών, έπεσε από την πρώτη θέση στη λίστα με τα πιο δημοφιλή δώρα που τα παιδιά ζητούν από τον Άγιο Βασίλη.

Η νέα «πρωταθλήτρια» στις προτιμήσεις των μικρών κοριτσιών είναι η Έλσα από την παιδική ταινία της Disney «Ψυχρά κι ανάποδα», της οποίας οι συνολικές εισπράξεις κατάφεραν να ξεπεράσουν το 1 δις παγκοσμίως, ενώ ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία της συνεχίζει να αγαπιέται ιδιαίτερα από το παιδικό κοινό.

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, ένας στους πέντε γονείς (20%) σχεδιάζει να αγοράσει παιχνίδια για τα Χριστούγεννα που σχετίζονται με τη δημοφιλή ταινία, σε σύγκριση με το 16,8% που επιμένει στην αγορά της διαχρονικής Barbie.

Φαίνεται ότι το αστέρι της Barbie έχει αρχίσει να ξεθωριάζει, με τις πωλήσεις να σημειώνουν σημαντική πτώση 21%, σύμφωνα με την εταιρεία παιχνιδιών Mattel Inc.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.