Αρχική Νέα "Η πριγκίπισσα & το μπιζέλι" μοίρασαν χαμόγελα στα παιδιά του Ξενώνα ΕΛΠΙΔΑ

"Η πριγκίπισσα & το μπιζέλι" μοίρασαν χαμόγελα στα παιδιά του Ξενώνα ΕΛΠΙΔΑ

Η Θέατρο ΡΕΤΡΟ επενδύει στην εταιρική κοινωνική ευθύνη και πραγματοποιεί τη δράση "Παραστάσεις Αυξημένης Φροντίδας". Στη συγκεκριμένη δράση, οι παραστάσεις παρουσιάζονται σε χώρους μη συμβατικούς και αναμενόμενους, εκτός από τον συμβατικό χώρο του θεάτρου. Στόχος είναι να προσεγγίσουμε το παιδικό κοινό που αντικειμενικά δεν έχει τη δυνατότητα να έρθει να παρακολουθήσει τις παραστάσεις στο θέατρο και διαμένει σε χώρους όπως ιδρύματα, ορφανοτροφεία, φυλακές, νοσοκομεία.

12615534_1026272414104807_137771976768586982_oΣτα πλαίσια αυτής της πρωτοβουλίας, την Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016, το θεατρικό έργο για νήπια "Η πριγκίπισσα & το μπιζέλι" της Μαργαρίτας Κυραγιάννη παρουσιάστηκε στον Ξενώνα ΕΛΠΙΔΑ του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο. Η παράσταση πραγματοποιήθηκε μέσα σε μια πολύ τρυφερή ατμόσφαιρα και τα παιδιά ανταποκρίθηκαν στην παράσταση με χαρά και ενθουσιασμό. Από τις ωραιότερες στιγμές της παραμονής μας στον Ξενώνα "ΕΛΠΙΔΑ" ήταν το θεατρικό παιχνίδι μετά το τέλος της παράστασης που μας έδωσε την ευκαιρία να παίξουμε όλοι μαζί και να γνωριστούμε!

Θερμές ευχαριστίες στην κοινωνική υπηρεσία και στις εκπαιδευόμενες κοινωνικούς λειτουργούς, Δωματά Μαρία και Παπαδημητρίου Νατάσα, του Ξενώνα ΕΛΠΙΔΑ για τη φιλοξενία τους, τη ζεστή συμπεριφορά τους και την εγκάρδια υποδοχή στην παράσταση. Καλή συνέχεια στο σπουδαίο έργο σας!

ΞΕΝΩΝΑΣ ΕΛΠΙΔΑΗ θεατρική παράσταση "Η πριγκίπισσα & το μπιζέλι" απευθύνεται σε νήπια 3 έως 6 ετών, παίζεται στα Ελληνικά και στα Αγγλικά, διαρκεί 40 λεπτά και μετά την παράσταση ακολουθεί θεατρικό παιχνίδι διάρκειας 30 λεπτών. Η παράσταση περιοδεύει εντός και εκτός Αττικής για να πει την ιστορία της σε όσα περισσότερα παιδιά γίνεται! Η παράσταση έχει τη δυνατότητα μεταφοράς σε όλους τους χώρους.

Ημερομηνίες & τιμές παραστάσεων κατόπιν συνεννόησης. Κρατήσεις στα τηλ: 211 01 04 750 & 6983 434 636

Θέατρο ΡΕΤΡΟ
Τηλ: 211 01 04 750
E-mail: info@theatroretro.eu
www.theatroretro.eu
www.facebook.com/theatroretro


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.