Αρχική Νέα Η πρώτη παιδική ορχήστρα με δωρεάν συμμετοχή στις "Μορφές Έκφρασης"

Η πρώτη παιδική ορχήστρα με δωρεάν συμμετοχή στις "Μορφές Έκφρασης"

orchestraΟι Μορφές Έκφρασης στα 20 χρόνια αδιάκοπης λειτουργίας τους, έχουν βοηθήσει εκατοντάδες παιδιά και ενήλικες να φτάσουν πιο κοντά στην ελπίδα και στους στόχους τους και να πετύχουν μια άριστη εκπαίδευση πάνω σε θέματα τέχνης και αυτοβελτίωσης.

Ο μουσικοπαιδαγωγός και ηθοποιός Θωμάς Κινδύνης δημιουργεί την πρώτη παιδική ορχήστρα και χορωδία με δωρεάν συμμετοχή! Στόχος είναι τα παιδιά να απολαύσουν τη μουσική και όλα τα οφέλη της για την αρμονική ανάπτυξη και την έκφρασή τους, μυώντας τα στη μαγεία της μουσικής και της κίνησης.

xilofonoΤα παιδιά της ορχήστρας θα παρουσιάσουν στο τέλος τη δουλειά τους σε μία ενιαία παράσταση. Εκείνα που θα συμμετέχουν στην ορχήστρα θα επιλεγούν κατόπιν ακρόασης που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30/10/2013 στις 17:30.

Ηλικίες: Για παιδιά δημοτικού και άνω

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2103464903, 2103464002 (απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στην ακρόαση)

Μορφές Έκφρασης,

Αλκμήνης 13, Κ. Πετράλωνα


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.