Αρχική InfoTeens Προτάσεις Αγοράς Η Q έρχεται ανανεωμένη για να… Κερδίζεις. Tόσο απλά!

Η Q έρχεται ανανεωμένη για να… Κερδίζεις. Tόσο απλά!

adq1Η καρτοκινητή Q ανανεώθηκε και προσφέρει δωρεάν 1000 λεπτά ομιλίας προς όλη την Q, και 500ΜΒ mobile internet, με την πρώτη ανανέωση κάθε μήνα από 10€. Η αξία των 10€ μένει στην κάρτα για να την καταναλώσει όπως επιθυμεί ο χρήστης.

Η νέα Q είναι η μοναδική καρτοκινητή που προσφέρει χρέωση ανά δευτερόλεπτο από το πρώτο δευτερόλεπτο τόσο στο bonus ανανέωσης, στα πακέτα ομιλίας για Εθνικές κλήσεις όσο και στις βασικές χρεώσεις ομιλίας προς Ελλάδα και εξωτερικό.

Επιπλέον, με το υπόλοιπο της αξίας ανανέωσης οι χρήστες της καρτοκινητής Q μπορούν να απολαμβάνουν τα νέα μοναδικά πακέτα Ομιλίας, SMS και MB μόνο από 2€.

adq3Η Q στο πλαίσιο της νέας διαφημιστικής καμπάνιας συστήνεται εκ νέου μέσα από το πρόσωπο του ηθοποιού Μάκη Παπαδημητρίου, στον ρόλο ενός χαρακτήρα / παρουσιαστή που είναι έξυπνος, άμεσος, αστείος, ειλικρινής, καθημερινός, καθόλου επιτηδευμένος, αυτοσαρκαστικός, αυθεντικός όπως ακριβώς η Q. Εδώ, τα προϊοντικά μηνύματα, οι προσφορές και οι χρεώσεις είναι τόσο απλά και ξεκάθαρα που εξηγούνται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Γι' αυτό και περισσεύει χρόνος για ψυχαγωγία στο τέλος κάθε διαφημιστικού μηνύματος.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το ανανεωμένο site της Q στο www.myQ.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.