Αρχική InfoMommy Διατροφή & Fitness Η Reebok φέρνει τον προσωπικό γυμναστή στο κινητό μας για να γυμναζόμαστε όποτε επιθυμούμε!

Η Reebok φέρνει τον προσωπικό γυμναστή στο κινητό μας για να γυμναζόμαστε όποτε επιθυμούμε!

9004703b6a889657e31b7c2e67f1da8f_L
Τώρα μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον προπονητή της περιοχής σας και να συζητήσετε τους στόχους σας στο fitness για να πάρετε συμβουλές και προγράμματα άσκησης από έναν εξειδικευμένο γυμναστή.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα ανταποκρίνεται στο σύγχρονο τρόπο ζωής, οπότε η επικοινωνία με τον προπονητή σας θα πραγματοποιείται μέσω μηνυμάτων ή και τηλεφωνικά. Όποιος κι αν είναι ο στόχος σας (απώλεια βάρους, γράμμωση ή ενδυνάμωση), η συνεργασία σας με έναν προπονητή θα σας κινητοποιήσει και θα βοηθήσει να ακολουθήσετε πιστά το πρόγραμμά σας. Και καθώς θα επικοινωνείτε με έναν άνθρωπο, οι συμβουλές που θα παίρνετε θα είναι βάσει των δικών σας αναγκών και του τρόπου άσκησης που προτιμάτε – από τρέξιμο μέχρι yoga ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να σας αρέσει.

Aπλώς επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα Apple iTunes ή το Google Market, αναζητήστε την εφαρμογή Reebok FitnessTrainer και μπείτε ξανά από σήμερα σε ένα πρόγραμμα άσκησης. Αν διαθέτετε smartphone, μπορείτε να επισκεφθείτε απευθείας το www.reebok.com/fitnesstrainer για να κατεβάστε εφαρμογή.

Η Reebok σας παρέχει όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για να γίνετε fit και να δραστηροποιηθείτε.

Το Reebok House of Fitness περιλαμβάνει: Training, Dance, Yoga, Running, Walking.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.