Η Reebok παρουσιάζει την νέα running καινοτομία, τα παπούτσια ZQUICK

63889-141514Ταχύτητα, ασφάλεια και υψηλές επιδόσεις είναι τα τρία απαραίτητα στοιχεία που χρειάζονται τα ελαστικά αυτοκινήτων ταχύτητας και όχι μόνο. Η Reebok, εμπνέεται από τα στοιχεία αυτά και τα ελαστικά ZRated που εφαρμόζονται σε αυτοκίνητα αγώνων με ταχύτητες άνω των 240 χλμ/ώρα και παρουσιάζει μία ακόμη running καινοτομία. Η νέα αυτή καινοτομία ονομάζεται ZQUICK και στόχο έχει να προσφέρει υψηλότερες ταχύτητες, καλύτερες επιδόσεις και μεγαλύτερη ασφάλεια σε όλους όσους αγαπούν το τρέξιμο.

Η καινοτομία των παπουτσιών ZQUICK βρίσκεται στην εξωτερική σόλα, η οποία έχει εγκολπώσεις όμοιες με αυτές των ZRated ελαστικών. Χάρη σε αυτές, παρέχεται στους δρομείς καλύτερη πρόσφυση στο έδαφος και μεγαλύτερα κρατήματα στις απότομες αλλαγές κατεύθυνσης της κίνησης. Επιπλέον, η εξωτερική σόλα είναι τεμαχισμένη με τρόπο τέτοιο ώστε να είναι ελαστική και να ακολουθεί τη φυσική κίνηση του πέλματος καθώς αυτό εκτελεί όλο τον κύκλο βάδισης – από τη στιγμή που η φτέρνα θα ακουμπήσει το έδαφος έως τη στιγμή που τα δάχτυλα θα το «σπρώξουν» για να δώσουν ώθηση στο σώμα. Έτσι, εξασφαλίζεται καλύτερη επιτάχυνση και έλεγχος ακόμη και σε μεγάλες ταχύτητες.

63889-141515

Τα ZQUICK περιέχουν επιπλέον εσωτερική αντικραδασμική επένδυση για μέγιστη απορρόφηση των κραδασμών. Εξωτερικά είναι εξοπλισμένα με την επένδυση NanoWeb για καλύτερη στήριξη του ποδιού και έλεγχο της κίνησης, έτσι ώστε το πόδι να παραμένει ασφαλές και σταθερό ακόμη και όταν ο δρομέας αλλάζει απότομα κατεύθυνση με μεγάλη ταχύτητα. Τέλος, είναι κατασκευασμένα από μαλακό υλικό χωρίς ραφές με αποτέλεσμα να αποφεύγονται οι τραυματισμοί και να εξασφαλίζεται ομαλή διαδρομή.

63889-141513