Αρχική Famous Parents Η Ρούλα Ρέβη αγκαλιά με την κόρη της στέλνει το δικό της μήνυμα για το μακελειό στη Γαλλία

Η Ρούλα Ρέβη αγκαλιά με την κόρη της στέλνει το δικό της μήνυμα για το μακελειό στη Γαλλία

Η Ρούλα Ρέβη, μητέρα πλέον δυο γλυκύτατων διδύμων, ευαισθητοποιημένη για το μακελειό που συνέβη χθες τη νύχτα στη Νίκαια της Γαλλίας θέλησε να στείλει σήμερα το δικό της μήνυμα συμπαράστασης αλλά και μια ευχή για ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά της. Κρατώντας αγκαλιά τη κορούλα της, Ειρήνη, απηύθυνε μια ευχή για να μπει επιτέλους ένα τέλος στο κύκλο βιας και τρομοκρατίας που μας κατακλύζει ασταμάτητα το τελευταίο διάστημα.

Ρούλα Ρέβη και μωρό

Η λεζάντα της φωτογραφίας ήταν η εξής: "Αυτή ειναι η Ειρήνη μου! Εύχομαι το όνομα της να έχει νόημα για όλους μας και της εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να μπορέσει να γνωρίσει τον κόσμο χωρίς φόβο και αυτό θα προσπαθήσω να της μαθω❤️#notafraid @peace #love#nothate #mybaby#france #stoptheblood"


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.