Αρχική Famous Parents Η Sandra Bullock μάς συστήνει το νέο μέλος της οικογένειάς της!

Η Sandra Bullock μάς συστήνει το νέο μέλος της οικογένειάς της!

Το δεύτερο παιδάκι της κατάφερε τελικά να υιοθετήσει η ηθοποιός Sandra Bullock, καθώς η διαδικασία έγκρισης είχε καθυστερήσει εξαιτίας των παπαράτσι που ακολουθούσαν την ηθοποιό και τη μικρή στις συναντήσεις τους και προσπαθούσαν να πουλήσουν τις φωτογραφίες.

H 51χρονη ηθοποιός αποκάλυψε στο αμερικάνικο περιοδικό People ότι φιλοξενούσε αρχικά στην οικογένεια την 3χρονη Laila από τη Louisiana με πρόγραμμα αναδοχής. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Sandra Bullock είχε υιοθετήσει το 2010 τον μικρό Louis, ο οποίος την βοηθάει πολύ με το νέο μέλος της οικογένειας, όπως αναφέρει η υπερήφανη μητέρα.

Οι τρεις τους φωτογραφήθηκαν για το εξώφυλλο του τεύχους του Δεκεμβρίου, ενώ εκείνο που μας έκανε εντύπωση είναι το συγκινητικό απόσπασμα από τη συνέντευξη της ηθοποιού: "Όταν κοιτάζω τη Laila, είμαι σίγουρη ότι έπρεπε να είναι εδώ, μαζί μας. Μπορώ να πω ότι το κατάλληλο παιδί ήρθε στην οικογένειά μας την κατάλληλη στιγμή".

sandra-bullock-600x800


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.