Αρχική InfoMommy Νέα Η SANITAS πολύτιμος σύμμαχος της εκστρατείας «Καθαρίστε τη Μεσόγειο» 2017

Η SANITAS πολύτιμος σύμμαχος της εκστρατείας «Καθαρίστε τη Μεσόγειο» 2017

Για 22η χρονιά όλη η χώρα ενώνει τις δυνάμεις της και με πολύ όρεξη βοηθά στην καταπολέμηση της θαλάσσιας ρύπανσης.

Η εκστρατεία «Καθαρίστε τη Μεσόγειο», έχοντας στο πλευρό της τη μάρκα προϊόντων οικιακής χρήσης SANITAS, καθώς και εθελοντές όλων των ηλικιών, αναλαμβάνει τον καθαρισμό βυθού, ακτών, καθώς και φυσικών περιοχών.

Στόχος της εκστρατείας είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών για το θέμα της θαλάσσιας ρύπανσης. Οι πολίτες ενεργοποιούνται μέσα από τους καθαρισμούς και γίνονται από κομμάτι του προβλήματος, μέρος της λύσης. Με αυτό τον τρόπο παρακινούνται να υιοθετήσουν πιο υπεύθυνη στάση απέναντι στον φυσικό μας πλούτο.

Σε διάστημα δύο μηνών, από 1 Μαΐου έως 30 Ιουνίου το Δίκτυο ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS, οργανώνει και συντονίζει δυναμικά όλους τους εθελοντές που συμμετέχουν στη δράση αυτή. Φέτος η έμφαση της εκστρατείας δίνεται στην αντιμετώπιση του προβλήματος των μικροπλαστικών και τις κρίσιμες επιπτώσεις που έχουν για το θαλάσσιο περιβάλλον, καθώς αποτελούν μία από τις σημαντικότερες απειλές για τα θαλάσσια οικοσυστήματα.

Η SANITAS για μια ακόμη χρονιά, προσφέρει την πολύτιμη βοήθειά της στην προσπάθεια αυτή, πάντα στο πλευρό του Δικτύου ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS, παρέχοντας εκτός από βοήθεια και όλα τα απαραίτητα υλικά σε όλα τα σημεία δράσης.

Η SANITAS βοηθάει το περιβάλλον! Εσύ θα βοηθήσεις;

Βρείτε πληροφορίες για την εκστρατεία και το ημερολόγιο δράσης στο http://www.medsoscleanup.gr/new/index.php.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.