Αρχική InfoMommy Νέα Η SEPTONA στο πλευρό του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και του «Όλοι Μαζί Μπορούμε»

Η SEPTONA στο πλευρό του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και του «Όλοι Μαζί Μπορούμε»

H SEPTONA ως 100% Ελληνική εταιρία, φροντίζει στην πράξη τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη στη χώρα μας, προσφέροντας τα προϊόντα της σε ιδρύματα, ΜΚΟ και δημόσιους φορείς.

Έτσι και σήμερα, ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και του «Όλοι Μαζί Μπορούμε», για την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης με πρωταγωνιστές μωρά και μικρά παιδιά, διαθέτει 50.000 πακέτα μωρομάντηλα για την ατομική τους υγιεινή.

Η ανακούφιση όχι μόνο των συμπολιτών μας, αλλά και όλων των ανθρώπων που το έχουν πραγματικά ανάγκη, αποτελεί για την εταιρεία διαρκή δέσμευση για ένα καλύτερο μέλλον.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.