Η Shakira έσπασε το ρεκόρ των Likes στο Facebook

shakira-5Μετά την εντυπωσιακή της εμφάνιση το Μουντιάλ της Βραζίλιας, η Shakira κατάφερε να σημειώσει και ένα ιδιαίτερο παγκόσμιο ρεκόρ καθώς συγκέντρωσε πάνω από 100 εκατομμύρια Likes στην επίσημη σελίδα της στο Facebook. Όπως αποκαλύπτουν και τα σχετικά στατιστικά στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα λόγω του σχετικού ρεκόρ, η δυναμική της Shakira στο Facebook είναι τεράστια και συνεχώς αυξανόμενη.

01Ενδεικτικά αναφέρεται το γεγονός ότι μια φωτογραφία που ανήρτησε η ίδια κατά τη διάρκεια προβών για το τραγούδι  “La La La,” συγκέντρωσε το αδιανόητο αριθμό των 3, 4 εκατομμυρίων Like σε λίγε μόλις ημέρες.

03Το ρεκόρ της Κολομβιανής τραγουδίστριας, η οποία ξεπέρασε τον Eminem και τη Rihanna (με τα 91,8 και 89 εκατομμύρια Likes, αντίστοιχα), επιβεβαίωσε και το Γκίνες .Ο ιδρυτής του μέσου κοινωνικής δικτύωσης, ο 30άχρονος Mark Zuckerberg, συνεχάρη την τραγουδίστρια αναφέροντας στο μήνυμά του πως είναι ένα απίθανο επίτευγμα από έναν καταπληκτικό άνθρωπο.

04Το Mεξικό, το Κάιρο και η Κωνσταντινούπολη είναι οι πόλεις με τους περισσότερους δηλωμένους θαυμαστές της Κολομβιανής σταρ.