Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα «Η σημασία της μουσικής στα πρώτα χρόνια της ζωής»: Διάλεξη στο Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο

«Η σημασία της μουσικής στα πρώτα χρόνια της ζωής»: Διάλεξη στο Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο

20110103MusicΔιάλεξη για γονείς και εκπαιδευτικούς με τίτλο: «Η σημασία της μουσικής στα πρώτα χρόνια της ζωής», θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 18:00, στην Αίθουσα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων (4ου ορόφου), του Βαφοπουλείου Πνευματικού Κέντρου.

Θα μιλήσουν οι: Χρ. Γερμένογλου, Δ/ντής Προγράμματος Μουσικής Ανάπτυξης Βρεφών και Νηπίων του «BABY ARTISTS» και η Λ. Στάμου, Αν. Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (Τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης).

Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο
Γ. Βαφόπουλου 3, 546 46
2310.424.132-3


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.