Η σημειολογία του ντυσίματος Τζιλ Μπάιντεν και Κάμαλα Χάρις αφήνει τα social media με το στόμα ανοιχτό!

Δεν έχουν σταματήσει να μιλούν οι χρήστες των social media για την ορκωμοσία του νέου Αμερικανού Προέδρου Τζο Μπάιντεν, σχολιάζοντας το κάθε τι, από τις λαμπερές παρουσίες μέχρι τις στιλιστικές επιλογές του καθενός. Στο πλαίσιο αυτό, μία παρατήρηση που έγινε σε δευτερόλεπτα viral στο Twitter έχει να κάνει με το ντύσιμο των Τζιλ Μπάιντεν και Καμάλα Χάρις και συγκεκριμένα με τις χρωματικές αποχρώσεις που επέλεξαν.

Παρατηρήστε την εμφάνισή τους στην ορκομωσία και απαντήστε: Τι κοινό βρίσκετε με τις δύο αγαπημένες, σούπερ δυναμικές πριγκίπισσες της Disney Έλσα και Άννα; Ο λόγος για δύο πριγκίπισσες που έπειτα από τρομερές περιπέτειες καταφέρνουν να σώσουν την χώρα τους, το βασίλειο της Αρεντέλα, κάτι που σίγουρα προσδοκούν και οι Αμερικανοί ψηφοφόροι από τις δύο γυναίκες.

Δεν ξέρουμε αν η ομοιότητα ήταν σκόπιμη, για την ιστορία, πάντως, οι δύο γυναίκες επέλεξαν Αμερικανούς σχεδιαστές για το ντύσιμό τους: Η Τζιλ Μπάιντεν φόρεσε ένα σύνολο του οίκου Markarian, η σχεδιάστρια του οποίου Αλεξάντρα Ο΄ Νιλ σχεδίασε για εκείνη ένα τουίντ φόρεμα και ένα μαντό σε μπλε του ωκεανού, ενώ η Καμάλα Χάρις διάλεξε δύο νέους Αφροαμερικανούς σχεδιαστές, τους Κρίστοφερ Τζον Ρότζερς και Σέρτζιο Χάντσον. Η πρώην γερουσιάστρια της Καλιφόρνιας φόρεσε ένα βιολετί σύνολο, που αποτελείτο από ένα μακρύ φόρεμα και ένα ασορτί μαντό.