Αρχική Πασχαλινά «Η σιωπή των αυγών»… σπάει στο εμπορικό κέντρο athensheart για καλό σκοπό

«Η σιωπή των αυγών»… σπάει στο εμπορικό κέντρο athensheart για καλό σκοπό

AH_SqPASXA15 (2)
Φέτος το Πάσχα, «πέπλο» μυστηρίου θα καλύψει το εμπορικό κέντρο athensheart καθώς όλα τα αυγά θα έχουν εξαφανιστεί και όλοι σιωπούν... Οι Αυγουλάκηδες έχουν πάρει όρκο σιωπής  και οι  Kοτοπουλάκηδες καταφθάνουν για να λύσουν το μυστήριο και να βρουν τα αυγά. Οι μικροί φίλοι του εμπορικού κέντρου, θα σπεύσουν προς βοήθεια τους, σηκώνοντας «φτερά & πούπουλα» έως να βρεθούν όλα τα αυγά!
Στο athensheart , από τις 1-8 Απριλίου, οι φίλοι του εμπορικού κέντρου, θα απολαύσουν δωρεάν πασχαλινές δραστηριότητες και εργαστήρια αλλά και πολλές στιγμές ψυχαγωγίας, γεμάτες εκπλήξεις! Επίσης θα έχουν την ευκαιρία να λύσουν γρίφους, να παίξουν παιχνίδια και να διασκεδάσουν με τις γκάφες του Dr. Koκορίξ.

 
Επιπλέον, οι μικροί φίλοι του athensheart θα ετοιμάσουν λαμπάδες θα στολίζουν καλαθάκια και θα κάνουν πολλές άλλες Πασχαλινές κατασκευές , που θα μπορούν να τις χαρίσουν στον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για να ενισχύσουν το μεγάλο bazaar του, που θα πραγματοποιηθεί μέσα στο εμπορικό κέντρο τις μέρες αυτές και θα είναι στημένο ακριβώς δίπλα από το χώρο των Πασχαλινών δραστηριοτήτων στο επίπεδο 1.

 
Οι δραστηριότητες θα πραγματοποιηθούν στις εξής μέρες & ώρες:
Δευτέρα -Παρασκευή 17:00-21:00
Σαββατοκύριακο 11:00-15:00

Ζήστε με την καρδιά σας αυτό το Πάσχα, ενισχύστε το Bazaar του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» κάντε τις αγορές σας, διασκεδάστε και χαρίστε όσα περισσότερα χαμόγελα μπορείτε, στο εμπορικό κέντρο athensheart , από 1 έως και 8 Απριλίου 2015.
Την Κυριακή 5 Απριλίου το εμπορικό κέντρο athensheart θα είναι ανοικτό.
Σας περιμένουμε!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.