Αρχική InfoMommy Υγεία Solgar και Υγεία επιχορηγούν 15.000 ειδικές εξετάσεις για τη βιταμίνη D3!

Solgar και Υγεία επιχορηγούν 15.000 ειδικές εξετάσεις για τη βιταμίνη D3!

1962_happy_woman_standing_in_sun (3)Η βιταμίνη D είναι ευρέως γνωστή για τα πολλαπλά και σημαντικά οφέλη της στον ανθρώπινο οργανισμό, μεταξύ των οποίων η διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών, των μυών και των δοντιών, καθώς και η ενίσχυση του ανοσοποιητικού μας συστήματος. H D3 αποτελεί την πιο αφομοιώσιμη από τον οργανισμό μορφή βιταμίνης D.

Αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα και την ευεργετική δράση της βιταμίνης D3 για τον οργανισμό, η εταιρεία ISOPLUS με τη SOLGAR, στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της, προχωρά στην επιχορήγηση του κόστους εξέτασης D3 25(OH) για τη μέτρηση των επιπέδων της βιταμίνης D3 στον οργανισμό, σε συνεργασία με τον Όμιλο YΓΕΙΑ.

Η ειδική εξέταση θα μπορεί να γίνεται στα νοσοκομεία YΓΕΙΑ & ΜΗTΕΡΑ, και τα Πολυϊατρεία Αθηνών & Δυτικής Αθήνας, μέλη του Ομίλου YΓΕΙΑ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ρωτήσετε τον ιατρό σας ή να καλέσετε απευθείας το τμήμα επιστημονικής ενημέρωσης της ISOPLUS στο 210 95 79 707, καθημερινές 10:00 έως 14:00.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.