Η Stem-Health ανοίγει νέο κεφάλαιο στον τομέα των βλαστοκυττάρων

14713039
Ολοκληρώθηκε η εξαγορά των μετοχών της Stem–Health SA που κατείχε ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ από την Αγγλική εταιρία Consultants For Your Future Ltd. (CFYF), ενώ σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις για περαιτέρω εξαγορές και συγχωνεύσεις ομοειδών εταιριών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

«Με απόλυτη συναίσθηση της μεγάλης ευθύνης μας στον ευαίσθητο χώρο της υγείας, δεσμευόμαστε απέναντι στους γονείς που μας εμπιστεύονται ότι το δυναμικό μας θα ενισχυθεί συνολικά στην Ελλάδα, διατηρώντας ταυτόχρονα ως βάση μας τις άριστες εγκαταστάσεις μας εντός του ΥΓΕΙΑ και τις αποκλειστικές συνεργασίες  με τα μαιευτήρια ΜΗΤΕΡΑ και ΛΗΤΩ», τονίζει ο διευθύνων σύμβουλος της CFYF και της Stem-Health SA κ. Νίκος Νικολαΐδης.

Στρατηγικός στόχος τόσο της CFYF αλλά και του διεθνούς fund το οποίο χρηματοδοτεί την επέκταση, ανάπτυξη και τις περαιτέρω συγχωνεύσεις είναι η δημιουργία μιας εκ των μεγαλυτέρων ιδιωτικών εταιρειών στον τομέα των βλαστοκυττάρων στην Ευρώπη.
«Με σταθερό προσανατολισμό τη δυνατότητα συμμετοχής μας σε διεθνή ερευνητικά προγράμματα του πλέον πρωτοπόρου και ραγδαία αναπτυσσόμενου κλάδου της βιοτεχνολογίας, έχω την πεποίθηση ότι ενδυναμώνουμε με τις δρομολογούμενες αυτές κινήσεις την προσήλωση  μας στην καινοτομία», τόνισε ο κ. Νικολαΐδης.

«Με μεγάλη ικανοποίηση και χαρά, κατέληξε ο κ. Νικολαΐδης, διαπιστώνουμε ότι ακολουθήσαμε το επιστημονικό μας ένστικτο και ο τομέας στον οποίο επενδύσαμε με συνέπεια και εντιμότητα αναδεικνύεται ως η κορυφαία παγκοσμίως, ελπίδα και επιλογή για την βελτίωση της υγείας των ανθρώπων σήμερα και στο μέλλον».

Ποια είναι η Stem Health

Η Stem–Health SA ιδρύθηκε το 2007 με την συμμετοχή δύο κορυφαίων μαιευτηρίων, των ΜΗΤΕΡΑ και ΛΗΤΩ. Πρωταρχικό στόχο της αποτέλεσε η αξιοπιστία στην παροχή υπηρεσιών απέναντι στους γονείς που επιλέγουν τα δυο αυτά μαιευτήρια για την γέννηση του παιδιού τους. Στη συνέχεια οι δραστηριότητες διευρύνθηκαν σε μαιευτήρια όλης της Ελλάδας και του εξωτερικού. Από την πρώτη μέρα λειτουργίας της, η εταιρία εναρμονίστηκε με τα πρότυπα του FACT-NetCord, του κορυφαίου και πλέον εξειδικευμένου φορέα διαπίστευσης τραπεζών βλαστοκυττάρων παγκοσμίως. Πριν από 3 χρόνια η Stem – Health λαμβάνοντας την επίσημη  διαπίστευση του FACT-NetCord, έγινε η πρώτη ιδιωτική τράπεζα στην Ευρώπη και μια εκ των 45 σήμερα διαπιστευμένων από τις 500 τουλάχιστον σε όλο τον κόσμο.

Info

Ερυθρού Σταυρού 4 & Κηφισίας, 151 23 Μαρούσι   |     211 7007800   |     211 700 7880
  info@stem-health.eu   |   www.stem-health.gr