Η Stokke® εντυπωσιάζει με την ειδική έκδοση καροτσιού για το φθινόπωρο!

Η ειδική έκδοση του Stokke® Trailz™ Nordic Green συνδυάζει τη λειτουργικότητα με το πραγματικό σκανδιναβικό στυλ. Εμπνευσμένο από την ομορφιά των βόρειων δασών, είναι δυνατό και ανθεκτικό παραμένοντας ταυτόχρονα κομψό.

Στη Νορβηγία εκτιμούμε βαθιά το εκπληκτικό φυσικό τοπίο που μας περιβάλλει. Θεωρούμε ότι καλύτερη ζωή σημαίνει γονείς και παιδιά που αποκτούν δεσμούς με τη φύση και μεταξύ τους. Περνάμε αρκετό από τον ελεύθερο χρόνο μας συνδυάζοντας τα δύο μεγάλα μας πάθη, πηγαίνοντας τα παιδιά μας στην ύπαιθρο και ανακαλύπτοντας μαζί τα θαύματα της φύσης. Οι σχεδιαστές μας ξεπέρασαν τον εαυτό τους κάνοντας την ειδική έκδοση του Stokke® Trailz™ Nordic Green ιδανική για δραστήριες οικογένειες που τους αρέσει η ύπαιθρος, ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες και που χαίρονται τη ζωή με τον τρόπο των Σκανδιναβών.

stokke-trailz-nordic-green-canopy-detail-160505-05

Απαλά, πράσινα νήματα που έχουν υφανθεί με πιο ανοιχτόχρωμα, ουδέτερα νήματα δίνουν μια πλούσια μελανζέ εικόνα στα αδιάβροχα υφάσματα που χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για αυτό το καρότσι. Μια ταιριαστή επένδυση σε ανοιχτό γκρι προσφέρει επιπλέον άνεση, ενώ το βολικό κάλυμμα καταιγίδας παρέχει επιπλέον ζεστασιά και προστασία από τα στοιχεία της φύσης.

Ένα πρόσθετο χαρακτηριστικό είναι η λαβή με δερμάτινη όψη και λεπτομέρειες φτιαγμένες στο χέρι που πραγματικά ξεχωρίζουν. Οι σχεδιαστές μας συμπεριέλαβαν επίσης μια κλασική καρό κουβέρτα για πικνίκ που εφαρμόζει απευθείας στο σκελετό του καροτσιού.

stokke-trailz-nordic-green-detail-160505-08

Εξαιρετικά ποιοτική σε κάθε επίπεδο, η ειδική έκδοση Stokke® Trailz™ Nordic Green είναι εξοπλισμένη με όλα όσα χρειάζεστε για να απολαμβάνετε μαζί τις περιπέτειες μέσα και έξω από την πόλη.

Αυτό το πολυτελές καρότσι έχει επίσης μεγάλους, φουσκωτούς τροχούς για να απολαμβάνετε τις βόλτες με το μωρό σας σε όλα τα εδάφη και όλες τις εποχές με την ειδική έκδοση Stokke® Trailz™ Nordic Green.

stokke-trailz-nordic-green-changing-bag-160505-11

Η ειδική έκδοση Stokke® Trailz™ Nordic Green περιλαμβάνει:

Το σκελετό του Trailz με τροχούς παντός εδάφους
Λαβή με δερμάτινη όψη
Κάθισμα καροτσιού σε Nordic Green
Κουβέρτα για πικνίκ
Τσάντα-αλλαξιέρα
Επένδυση καθίσματος σε Chalk Grey
Κάλυμμα για καταιγίδα σε Nordic Green
Πορτ μπεμπέ σε ταιριαστό Nordic Green
Ως προαιρετικό αξεσουάρ θα διατίθενται και οι κλασικοί τροχοί για επιπλέον ευελιξία και προσαρμογή

stokke logo

Μπορείτε να δείτε ολοκληρωμένη τη συλλογή στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας www.stokke.com και στο Facebook στη σελίδα Stokke Greece.