Η συγγραφέας παιδικών βιβλίων Αγγελική Δαρλάση μιλά στο Infokids.gr (Extra Channel, 4/12)

Μια νέα σειρά παιδικών βιβλίων έχει κεντρίσει τις εντυπώσεις των μικρών και μεγάλων βιβλιοφάγων τους τελευταίους μήνες και όχι άδικα, αφού πρόκειται για μια θεματική που πραγματικά αξίζει να αναδειχθεί και να διατηρηθεί μέσω του γραπτού λόγου, ενώ συγγραφέας είναι η εξαιρετική και πολυβραβευμένη κ. Αγγελική Δαρλάση.

Η ίδια μίλησε πρόσφατα στο Infokids.gr τόσο για τις Ιστορίες Νεοελληνικής Μυθολογίας,  μια σειρά τεσσάρων -προς το παρόν- αφηγημάτων, με υπέροχες ιστορίες βγαλμένες από την καρδιά της ελληνικής μας παράδοσης, όσο και για τη σχέση των παιδιών με αυτήν γενικότερα. Ο λόγος για μια μοναδική συλλογή από τις εκδόσεις Μεταίχμιο που πρέπει να υπάρχει στη βιβλιοθήκη κάθε παιδιού, όποια κι αν είναι η ηλικία του.

Σήμερα στις 18:55 το απόγευμα, στο 5λεπτο για το παιδί και τους γονείς που φιλοξενείται στη συχνότητα του Extra Channel, θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε την άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη που η κ. Αγγελική Δαρλάση έδωσε στο Infokids.gr αναφορικά με τη νέα σειρά παιδικών βιβλίων Ιστορίες Νεοελληνικής Μυθολογίας.

Συντονιστείτε απόψε στις 18:55 στο Extra Channel και διαδικτυακά στο www.extratv.gr.