Αρχική Νέα Η συγγραφέας παιδικών βιβλίων Αγγελική Δαρλάση μιλά στο Infokids.gr (Extra Channel, 4/12)

Η συγγραφέας παιδικών βιβλίων Αγγελική Δαρλάση μιλά στο Infokids.gr (Extra Channel, 4/12)

Μια νέα σειρά παιδικών βιβλίων έχει κεντρίσει τις εντυπώσεις των μικρών και μεγάλων βιβλιοφάγων τους τελευταίους μήνες και όχι άδικα, αφού πρόκειται για μια θεματική που πραγματικά αξίζει να αναδειχθεί και να διατηρηθεί μέσω του γραπτού λόγου, ενώ συγγραφέας είναι η εξαιρετική και πολυβραβευμένη κ. Αγγελική Δαρλάση.

Η ίδια μίλησε πρόσφατα στο Infokids.gr τόσο για τις Ιστορίες Νεοελληνικής Μυθολογίας,  μια σειρά τεσσάρων -προς το παρόν- αφηγημάτων, με υπέροχες ιστορίες βγαλμένες από την καρδιά της ελληνικής μας παράδοσης, όσο και για τη σχέση των παιδιών με αυτήν γενικότερα. Ο λόγος για μια μοναδική συλλογή από τις εκδόσεις Μεταίχμιο που πρέπει να υπάρχει στη βιβλιοθήκη κάθε παιδιού, όποια κι αν είναι η ηλικία του.

Σήμερα στις 18:55 το απόγευμα, στο 5λεπτο για το παιδί και τους γονείς που φιλοξενείται στη συχνότητα του Extra Channel, θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε την άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη που η κ. Αγγελική Δαρλάση έδωσε στο Infokids.gr αναφορικά με τη νέα σειρά παιδικών βιβλίων Ιστορίες Νεοελληνικής Μυθολογίας.

Συντονιστείτε απόψε στις 18:55 στο Extra Channel και διαδικτυακά στο www.extratv.gr.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter