Αρχική Famous Parents Η συγκίνηση της Καλομοίρας ενώ μιλούσε για τη σπάνια ασθένεια του γιου της

Η συγκίνηση της Καλομοίρας ενώ μιλούσε για τη σπάνια ασθένεια του γιου της

Καλεσμένη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου ήταν η Καλομοίρα, όπου μίλησε για την σπάνια ασθένεια του γιου της και την πορεία της υγείας του.

Ο δύο ετών γιος της διαγνώστηκε με τη σπάνια ασθένεια Myasthenia Gravis, μια χρόνια αυτοάνοση (autoimmune) πάθηση που χαρακτηρίζεται από πολλαπλών βαθμών αδυναμία των σκελετικών μυών του σώματος.

Αναφερόμενη στο γεγονός, η Καλομοίρα δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και βούρκωσε στον αέρα της εκπομπής.

Πλέον, ο μικρός Δημήτρης τα πάει πολύ καλύτερα, με τους ιατρούς να λένε πως ίσως κόψει και τα φάρμακα.

«Με άλλαξε, γιατί ταραχτήκαμε πολύ και εγώ και ο Γιώργος. Στην αρχή δε ξέραμε τι είχε αλλά τώρα πια ξέρουμε και πάει πάρα πολύ καλά. Έχουμε ραντεβού με τους γιατρούς την επόμενη εβδομάδα και μου λένε να κόψουμε εντελώς τα φάρμακα. Με άλλαξε γιατί δεν περίμενα να γίνει κάτι τέτοιο ποτέ, αλλά κατάλαβα τι περνάνε οι γονείς που τα παιδιά τους είναι άρρωστα…», ανέφερε η τραγουδίστρια.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.