Η συγκινητική ιστορία πίσω από τη φιλία της 3χρονης Sapphyre με ένα κουτάβι!

3-year-old-girl-amputated-legs-puppy-without-paw-sapphyre-johnson-lt-dan-13Η 3χρονη Sapphyre Johnson από το Τενεσί των ΗΠΑ υποβλήθηκε σε ακρωτηριασμό των κάτω άκρων της σε ηλικία μόλις ενός έτους. Στο τελευταίο ραντεβού με τους γιατρούς για την εφαρμογή πρόσθετων μελών, φαίνεται πως μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε το χαριτωμένο κοριτσάκι!

Σε αντίθεση με τα περισσότερα παιδιά που φεύγουν από το νοσοκομείο με λούτρινα ζωάκια και μπαλόνια, η Sapphyre επέστρεψε στο σπίτι της με ένα ολοκαίνουργιο κουτάβι! Θέλετε όμως να μάθετε ποιο είναι το συγκινητικό της όλης υπόθεσης; Το 9 εβδομάδων κουτάβι περνάει κι εκείνο μια παρόμοια δοκιμασία, αφού του λείπει το ένα από τα μπροστινά του πόδια. Όπως είναι φυσικό, οι δύο φίλοι έγιναν αμέσως αχώριστοι!

Η ιδιοκτήτρια του μικρού σκύλου επικοινώνησε με το νοσοκομείο Παίδων Shriner’s Hospital στο Τενεσί και θέλησε να μάθει εάν υπήρχε κάποιο παιδάκι σε ανάλογη κατάσταση που θα ήθελε να πάρει το σκύλο στο σπίτι του: “Θέλησα να δώσω κουράγιο στο μικρό κοριτσάκι, να το βοηθήσω να πάρει δύναμη από το σκυλάκι και να μπορέσει να αποδεχθεί την ιδιαιτερότητα του. Πιστεύω ότι το κουτάβι είναι σε πολύ καλά χέρια!”.

3-year-old-girl-amputated-legs-puppy-without-paw-sapphyre-johnson-lt-dan-8

3-year-old-girl-amputated-legs-puppy-without-paw-sapphyre-johnson-lt-dan-1

ad_166844400

3-year-old-girl-amputated-legs-puppy-without-paw-sapphyre-johnson-lt-dan-4