Αρχική InfoDad Η συγκινητική μαντινάδα της αδελφής του εξαφανισμένου Βαγγέλη

Η συγκινητική μαντινάδα της αδελφής του εξαφανισμένου Βαγγέλη

exaf5

«Θε μου και να κατεχα, που ειναι που κοιμαται... Να τονε βρω και να του πω "ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΘΑ ΜΑΙ"» έγραψε η Ελένη Γιακουμάκη.
Λόγια καρδιάς. Λόγια πόνου. Λόγια αγάπης. Λόγια που μαρτυρούν την αγωνία μίας ολόκληρης οικογένειας που βιώνει ίσως τον πιο φριχτό εφιάλτη της ζωής της αφού ο Βαγγέλης τους συνεχίζει να αγνοείται παρά τις τιτάνιες προσπάθειες που γίνονται τις τελευταίες μέρες από την αστυνομία - που «σαρώνει» τα πάντα στα Ιωάννινα εκεί όπου σπουδάζει ο Βαγγέλης - αλλά και από την ομάδα του ιδιωτικού ερευνητή Γιώργου Τσούκαλη και του συνεργάτη του Φόντα Βρόσβου που έχουν αναλάβει την διερεύνηση της υπόθεσης με εντολή της οικογένειας του 20χρονου φοιτητή.
Με φόντο την αγωνία χιλιάδων ανθρώπων που παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα το θρίλερ της μυστηριώδους εξαφάνισης του 20χρονου φοιτητή και με πολλούς τρόπους προσπαθούν να είναι στο πλευρό της οικογένειας που βιώνει το δικό της Γολγοθά. Ψάχνει το παιδί της.

exaf1

Με ένα ιδιαίτερα συγκινητικό μήνυμα η αδελφή του Βαγγέλη, η Ελένη, στέλνει με το δικό της τρόπο μία ευχή να τελειώσει αυτό το καθημερινό δράμα που ζει η οικογένεια και τους έχει καταβάλει. Με πληροφορίες που έρχονται συνεχώς από παντού, με την αστυνομία να αισιοδοξεί ότι ο Βαγγέλης θα βρεθεί σύντομα και ζωντανός, με μαρτυρίες ανθρώπων να ισχυρίζονται ότι τον έχουν δει να κινείται στην Αθήνα και στον Πειραιά αλλά και δυστυχώς με σενάρια που θίγουν την ίδια την οικογένεια και πιστοποιούν μία κακή αντιμετώπιση ευτυχώς από ελάχιστους που δεν σέβονται την κρίσιμη κατάσταση και διατυπώνουν σενάρια επιστημονικής φαντασίας.

Αυτό όμως που συγκινεί περισσότερο είναι το άλλο μήνυμα στο λογαριασμό της στο Facebook που αποτελεί μία μορφή προσευχής λυρικής και συναισθηματικής στο Θεό να είναι καλά ο αδελφός της και να γυρίσει πίσω: -«Θε μου και να κατεχα, που ειναι που κοιμαται... Να τονε βρω και να του πω "ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΘΑ ΜΑΙ"».

Πηγή: protothema.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.