Αρχική Famous Parents Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Νένας Χρονοπούλου για τον 11χρονο γιο της

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Νένας Χρονοπούλου για τον 11χρονο γιο της

Η ηθοποιός και συγγραφέας Νένα Χρονοπούλου συγκλονίζει με την εκ βαθέων εξομολόγησή της για τον 11χρονο γιο της.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε γνωστή εφημερίδα εξομολογείται ότι μεγαλώνει ένα παιδί με ιδιαίτερες ικανότητες. Επισκέπτεται όποιον ειδικό μαθαίνει ότι εφαρμόζει καινοτόμες ιατρικές μεθόδους, με την ελπίδα να κάνει τον μικρό Χρήστο φυσιολογικό: «Εάν μου ζητούσαν 1.000.000 ευρώ με την υπόσχεση πως το μοναχοπαίδι μου θα γίνει καλά, το επόμενο 24ωρο θα έβρισκα αυτό το τεράστιο ποσό, γιατί τα θαύματα κοστίζουν ακριβά σε εμάς τους ειδικούς γονείς».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 11χρονος Χρήστος ήρθε στη ζωή ενώ ήταν μόλις 25 εβδομάδων και 4 ημερών. Ζύγιζε μόνο 850 γραμμάρια και είχε ύψος 31 εκατοστά. Σήμερα, είναι ένα παιδί που μπορεί να συνεννοηθεί με τους άλλους, δεν μιλάει εντελώς καλά και πηγαίνει σε σχολείο για παιδιά ΑμεΑ. Τρέχει, γελάει, φωνάζει, παίζει, σκαρφαλώνει και είναι δεινός κολυμβητής.

«Αυτό που σκέφτομαι είναι πως πριν κλείσω τα μάτια μου δεν θέλω να υπάρχει το πρόβλημα στη ζωή του πιο αγαπημένου μου ανθρώπου, του παιδιού μου. Θα το νικήσουν η αγάπη μου, η θέλησή μου και ο μικρός μου ήρωας», εξομολογείται η Νένα Χρονοπούλου.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.