Αρχική Αληθινές Ιστορίες Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Μίνωα Θεοχάρη για το bullying που δέχθηκε στο σχολείο για 6 χρόνια

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Μίνωα Θεοχάρη για το bullying που δέχθηκε στο σχολείο για 6 χρόνια

Καλεσμένος σε γνωστή τηλεοπτική εκπομπή ήταν χθες το βράδυ ο ηθοποιός Μίνως Θεοχάρης, ο οποίος μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στα σχολικά χρόνια, από την πρώτη γυμνασίου μέχρι το τέλος του Λυκείου, εξαιτίας του bullying που δεχόταν από τους συμμαθητές του.

Συνήθως τα μαθητικά χρόνια ενός παιδιού πρέπει να συνδυάζονται με όμορφες αναμνήσεις και χαμόγελο, ωστόσο ο Μίνως Θεοχάρης στις τάξεις του γυμνασίου αλλά και του λυκείου πέρναγε άσχημα: «Από την α’ γυμνασίου μέχρι την γ’ λυκείου ήταν τα μαύρα χρόνια της ζωής μου, τα πιο δύσκολα», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε λέγοντας πως το σχολείο για εκείνον ήταν μαρτυρικό: «Δεν μπορούσα να μπω μέσα. Πλησίαζα την πόρτα του σχολείου μου για να μπω και πάθαινα την πρώτη κρίση πανικού. Δεν ξέρω αν ήταν κρίση πανικού. Δεν πήγαινα με χαρά στο σχολείο, έφευγα με χαρά. Έχασα και μια τάξη με αυτό τον τρόπο. Έχω κάνει την πρώτη Λυκείου δύο φορές γιατί έμενα από απουσίες γιατί δεν έμπαινα μέσα στο σχολείο» εξομολογείται ο ηθοποιός, ο οποίος ανέφερε πως οι λόγοι που δημοσιοποίησε την δική του εμπειρία βίας στα σχολικά χρόνια, ήταν για να δώσει ένα μήνυμα στα παιδιά που το περνούν.

Διαβάστε επίσης:

Σχολικός εκφοβισμός – Γιατί τα παιδιά δεν εξομολογούνται στους γονείς τι συμβαίνει

2 Οκτωβρίου: Παγκόσμια ημέρα μη βίας- ένα υπέροχο animation για το σχολικό εκφοβισμό.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.