Αρχική Νέα Η συγκλονιστική στιγμή που η μαμά της αδικοχαμένης 13χρονης Εβίτας Φύτρου παραλαμβάνει την αθλητική της φανέλα

Η συγκλονιστική στιγμή που η μαμά της αδικοχαμένης 13χρονης Εβίτας Φύτρου παραλαμβάνει την αθλητική της φανέλα

Η οικογένεια Φύτρου βυθίστηκε στο πένθος μετά την τραγωδία της καταστροφικής φωτιάς στο Μάτι την αποφράδα 23η Ιουλίου 2018. Σε μια στιγμή η Βαρβάρα Φύτρου Βουκάκη είδε την οικογένειά της να διαλύεται. Έχασε τα δυο της παιδιά, την 13χρονη Εβίτα και τον 11χρονο Ανδρέα, και τον σύζυγό της Γρηγόρη που δεν κατάφεραν να γλιτώσουν από την πύρινη λαίλαπα.

Η χθεσινή ημέρα ήταν ιδιαιτέρως συγκινητική για την μητέρα της Εβίτας, καθώς παρέλαβε από τη Χριστίνα Παπαδοπούλου, φίλη της κόρης της τη φανέλα του βόλει της ομάδας του Ζηρίνειου Αθλητικού Ομίλου Νέων (ΖΑΟΝ) όπου ήταν αθλήτρια. Πλέον η φανέλα με το  Νο 8 ανήκει στην αδικοχαμένη Εβίτα που ήταν βολεϊμπολίστρια στην ακαδημία του ΖΑΟΝ ενώ ο ιστορικός σύλλογος της Κηφισιάς με την ευκαιρία του εορτασμού των 57 του χρόνων έδωσε το όνομα της μεγάλης ακαδημίας του στην Εβίτα Φύτρου. Οπως ανακοινώθηκε, η ακαδημία του ΖΑΟΝ θα ονομάζεται «Εβίτα Φύτρου» και τις επόμενες ημέρες όλες οι φανέλες των αθλητών θα γράφουν το όνομά της.

«Δικό μας παιδί»

«Οποια πέτρα κι αν σηκώσεις, είναι από κάτω μια αθλήτρια του ΖΑΟΝ, γιαγιά, μάνα, κόρη, εγγονή. Η Εβίτα ήταν ένα δικό μας παιδί. Πάλεψε με τον θάνατο με φυγή προς τα εμπρός. Πατέρας και παιδιά είναι τώρα σε άλλη σφαίρα. Η Εβίτα είναι ένα σύμβολο. Ονομάζουμε τις ακαδημίες μας Ακαδημίες ΖΑΟΝ Εβίτα Φύτρου όχι εις μνήμην, αλλά επειδή είναι συνώνυμο τής μέχρι εσχάτων αγωνιστικότητας» είπε συγκινημένη η πρόεδρος του συλλόγου, Αννα Κορογιαννάκη.

Το συγκινητικό στιγμιότυπο


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.