Αρχική Infokids Αποδράσεις Του κόσμου τα παράξενα Η Σύγχρονη Τέχνη λάμπει!

Η Σύγχρονη Τέχνη λάμπει!

1

Ο φωτογράφος David Gilliver δημιουργεί εικονικά τοπία από τα φώτα και τα ίχνη των χρωμάτων!

Μια μεγάλη έκθεση του φακού και μια έξυπνη χρήση των φώτα νέον, δίνουν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα, σαν αυτό που βλέπετε.

Χρησιμοποιώντας μια ιδιαίτερη τεχνική, ο φωτογράφος μπορεί να δημιουργήσει το αποτέλεσμα μιας εικόνας στην οποία τα σταθερά στοιχεία είναι κοφτά και καθαρά ενώ τα κινούμενα στοιχεία είναι θολά.

2

Όπως και με οποιοδήποτε άλλη τεχνική, η τεχνική LED δημιουργεί ένα εντυπωσιακό τύπο φωτογραφίας, και αν θέλετε να γίνετε πραγματικά καλός σε αυτή τη συγκεκριμένη τεχνική θα πρέπει να αφιερώσετε αρκετές ώρες σε πειράματα.

Ο γνωστός φωτογράφος, πέρυσι αποφάσισε να γράψει ένα βιβλίο για το θέμα αυτό, με το οποίο θα βοηθήσει πολλούς ανθρώπους να αποφεύγουν τις παγίδες και τα λάθη.

3

Ο David Gilliver είναι παρών σε κάθε φωτογραφία αλλά προτιμά να παραμείνει αόρατος, δηλώνοντας ότι φοράει σκούρα ρούχα και φωτογραφίζει μόνο τη νύχτα.

Απολαύστε τα έργα του!

4 5 6 7 8 9


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter