Η συλλογή του οίκου KENZO για την H&M πρώτη φορά στην πασαρέλα!

Χθες το βράδυ, στο Pier 36 της Νέας Υόρκης, η KENZO x H&M έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα με ένα θεαματικό σόου που διηύθυνε ο θρύλος της μόδας Jean-Paul Goude. Οι επισκέπτες κλήθηκαν να βιώσουν τη μοναδική ζωντάνια και την παιχνιδιάρικη ενέργεια της συλλογής KENZO x H&M, που σχεδιάστηκε από τους Καλλιτεχνικούς Διευθυντές της ΚENZO, Carol Lim και Humberto Leon.

Στο ρυθμό ενός προσαρμοσμένου remix του «Express Yourself» από τον Sam Spiegel, χορευτές, beatboxers, σφυριχτές και μουσικοί συγκεντρώθηκαν για να γιορτάσουν την ομορφιά και τη δύναμη της προσωπικής έκφρασης. Με μια μοναδική χορογραφία που δημιούργησε ο συνεργάτης της ΚΕΝΖΟ, Ryan Heffington, το καστ του σόου παρουσίασε τη συλλογή KENZOx H&M σε ένα κοινό που έζησε μια τρελή εμπειρία γεμάτη διασκέδαση, έντονα μοτίβα και ζωντανά χρώματα. Μετά το σόου, η γιορτή συνεχίστηκε με μια ερμηνεία από έναν απρόσμενο επισκέπτη, τον rapper Ice Cube.

«Αυτή η βραδιά ήταν ένας εορτασμός για όλα αυτά που αγαπάμε στην KENZO x H&M. Ήταν ένα διασκεδαστικό, ζωντανό και απρόσμενο γιορτινό μείγμα από διάφορους κόσμους που ενώθηκαν. Ήταν ένα σόου που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ», αναφέρουν η Carol Lim και ο Humberto Leon, Καλλιτεχνικοί Διευθυντές της KENZO.

Διαβάστε τη συνέχεια στο infowoman.gr