Αρχική Infokids Υγεία Η συμβολή των ζώων στην ιατρική

Η συμβολή των ζώων στην ιατρική

Η συμβολή των ζώων στη διευκόλυνση της καθημερινότητας ή στην αποκατάσταση ατόμων με χρόνιες παθήσεις είναι γνωστή και καθοριστική. Φαίνεται, όμως, ότι μπορούν να αξιοποιηθούν και στον τομέα της διάγνωσης.

“Οι περισσότεροι σκύλοι μπορούν εύκολα να μυρίσουν τις ουσίες που αποβάλλουν τα καρκινικά κύτταρα – απλά δεν ξέρουν ότι μας ενδιαφέρει αυτό.”

Με αυτή την παρατήρηση, “ιατρικοί” σκύλοι εκπαιδεύονται στη Μ.Βρετανία για να ανιχνεύουν τον καρκίνο, την υπογλυκαιμία, και την επιληψία.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την ιστορία του Μαξ, που επίμονα έδειχνε το στήθος της ιδιοκτήτριάς του, παρά τις αρχικές αρνητικές μαστογραφίες της:

Διαβάστε τη συνέχεια στο infowoman.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.