Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα «Η Ταξιδιάρικη Βαλίτσα» (16/11)

«Η Ταξιδιάρικη Βαλίτσα» (16/11)

cosmosΗ «Ταξιδιάρικη Βαλίτσα» του ζωγράφου Αλέξη Ακριθάκη, θα παρουσιαστεί στο Mediterranean Cosmos σε συνεργασία με το Παιδικό Μουσείο Θεσσαλονίκης, το Σάββατο 16 Νοεμβρίου, από τις 12:00 έως τις 16:00 στην μπλε περιοχή, δίπλα από το γραφείο πληροφοριών του εμπορικού κέντρου.

ΑΚΡΙΘΑΚΗΣ-ΤΑΞΙΔΙΑΡΙΚΗ ΒΑΛΙΤΣΑΠρόκειται για ένα εργαστήρι τέχνης για παιδιά, με χρώματα, πινέλα και πολλή φαντασία. Τοπία και συμβολισμοί θα συνθέτουν το «ταξίδι» του αγαπημένου μας ζωγράφου. Τα χρώματα ζωντανεύουν, οι πίνακες μιλούν, αποκτούν δύναμη, και τα συναισθήματα απελευθερώνονται. Μέσα από διαδραστικά παιχνίδια, τα παιδιά θα πειραματιστούν με χρώματα και τεχνοτροπίες και θα ζωντανέψουν τους πίνακες με κίνηση και μουσική.

Mediterranean Cosmos
11ο χλμ Εθνικής Οδού
Θεσσαλονίκης / Νέων Μουδανιών
57001 Θεσσαλονίκη – Ελλάδα
2310 489 571


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.