Αρχική InfoMommy Νέα Η Τεχνολογία στην υπηρεσία της υγείας: Vessyl, ένα ποτήρι που καταγράφει ό,τι πίνουμε! (βίντεο)

Η Τεχνολογία στην υπηρεσία της υγείας: Vessyl, ένα ποτήρι που καταγράφει ό,τι πίνουμε! (βίντεο)

2

Ένα ποτήρι διαφορετικό από τα άλλα, έρχεται για να μας προσφέρει μια ακόμα υπηρεσία: μετρά όλα τα υγρά που καταναλώνουμε και μας ενημερώνει με ακρίβεια!

Και όχι μόνο! Αναγνωρίζει μόνο του τα διαφορετικά υγρά που περιέχει, τα χωρίζει ανά κατηγορία και κρατά σημειώσεις! Είναι σε θέση να μας ενημερώνει μέσω κινητού τηλεφώνου, για τις ποσότητες των υγρών κατά τη διάρκεια ενός 24ωρου, να μας πληροφορεί για τις θερμίδες που περιέχουν, πόση καφεΐνη καταναλώσαμε ή πόσο αλκοόλ εισέβαλε στον οργανισμό μας!

Μετρά τη ζάχαρη, τις πρωτεΐνες και ό,τι άλλο τοποθετήσαμε μέσα στο έξυπνο αυτό ποτήρι! Και κάτι ακόμα: μας ειδοποιεί όταν έχουμε πιεί λίγα υγρά ή κινδυνεύουμε από αφυδάτωση!

Το έξυπνο ποτήρι με το όνομα Vessyl, θα κυκλοφορήσει το 2015 και θα μαρτυράει τα πάντα! Η τιμή του αναμένεται να φτάσει περίπου στα 200Ε, ενώ εάν το παραγγείλετε από πριν, θα είναι ακριβώς τα μισά!

Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ:


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.