Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια Η εξαιρετική παράσταση «Δε Φοβάμαι. Δεν Ελπίζω. Είμαι…» στο θέατρο Κολωνού

Η εξαιρετική παράσταση «Δε Φοβάμαι. Δεν Ελπίζω. Είμαι…» στο θέατρο Κολωνού

Θεατρικό καλοκαίρι φέτος στο λόφο του Κολωνού, πράμα που συνεπάγεται ανάσες πολιτισμού για τους κατοίκους της περιοχής και όχι μόνο. O Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Καλοκαίρι στην Αθήνα 2016», παρουσιάζει στο Φεστιβάλ στο Θέατρο Κολωνού, τη Δευτέρα 1 Αυγούστου στις 9μ.μ. την εξαιρετική παράσταση «Δε Φοβάμαι. Δεν Ελπίζω. Είμαι…»

Ο σκηνοθέτης και ηθοποιός Μάριος Ιορδάνου δημιουργεί μία παράσταση για τη ζωή και το έργο του σπουδαίου Έλληνα λογοτέχνη και φιλοσόφου Νίκου Καζαντζάκη.

Πρόκειται για ένα έργο- ταξίδι στα μεγαλύτερα έργα του Νίκου Καζαντζάκη (Αναφορά στον Γκρέκο, Βίος και Πολιτεία του Αλέξη Ζορμπά, Ασκητική, Ο Χριστός Ξανασταυρώνεται, Όφις και Κρίνο, Αδερφοφάδες) καθώς και σε στιγμές της ζωής του αλλά και κείμενα όπως ο Ερωτόκριτος του Βιτσέντζου Κορνάρου και ο Ζαρατούστρα του Φρίντριχ Νίτσε. Ένα έργο που συνδυάζει θέατρο, μουσική, χορό, τραγούδι και έχει συμπεριληφθεί στην εισαγωγή της νέας έκδοσης της “Ασκητικής”.

Συντελεστές:
Παίζουν: Μάριος Ιορδάνου – Σοφία Καζαντζιάν
Χορογραφίες: Σοφία Καζαντζιάν

Γενική είσοδος: 3€

Κρατήσεις – αγορά εισιτηρίων:

Στο τηλέφωνο 211 1000 365 & www.ticket365.gr

Εισιτήρια θα πωλούνται την ημέρα της παράστασης στο ταμείο του θεάτρου 19:00 – 21:00.

Πληροφορίες στα τηλέφωνο 210 5284800,  210 5284851 – 853 & 854 και  www.opanda.gr

Θέατρο Κολωνού: Ιωαννίνων και Καπανέως, Κολωνός – Στάση Μετρό: Σεπόλια


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.