Αρχική InfoTV Η θεραπευτική δράση της ρεφλεξολογίας στα βρέφη. Δείτε στο βίντεο τι μας λέει ο ειδικός

Η θεραπευτική δράση της ρεφλεξολογίας στα βρέφη. Δείτε στο βίντεο τι μας λέει ο ειδικός

babyreflexology 

Τα μωράκια μας πολύ συχνά υποφέρουν από πόνους όπως αυτοί που προκαλούν οι κολικοί, τα νεογιλά δοντάκια αλλά και οι συχνέ ιώσεις, η δυσκοιλιότητα, ο πυρετός κλπ. Η ρεφλεξολογία είναι μια θεραπευτική τεχνική που ενδείκνυται για τα βρέφη και τα παιδιά.

Συχνά η εφαρμογή της, όταν γίνεται από ειδικευμένο επαγγελματία του χώρου, έχει αποδειχθεί ότι έχει όχι μόνο πολύ καλά και ασφαλή αποτελέσματα, αλλά και άμεσα. Η ρεφλεξολογία επηρεάζει θετικά την κυκλοφορία του αίματος με αποτέλεσμα την καλύτερη αιμάτωση που βοηθά στην πληρέστερη οξυγόνωση του οργανισμού, βασικού παράγοντα αντιοξείδωσης.

Ο φυσιοπαθητικός-βελονιστής-ειδικός ρεφλεξολόγος Δημήτρης Μαύρος, εξηγεί στο infokids.gr πως μπορούν οι μαλάξεις στα πέλματα των παιδιών να ανακουφίσουν τα μωρά από τους πόνους των κολικών, τους πονοκεφάλους, τους πονόδοντους, τη δυσκοιλιότητα κ.α.

Δείτε το βίντεο

Info

Το Κέντρο Εναλλακτικής Θεραπευτικής και Φυσικής Αποκατάστασης Ανάπτυξη (http://www.velonismos-marousi.gr/enallaktikes-therapies),με υπηρεσίες όπως βελονισμός, ρεφλεξολογία, ζωνοθεραπείες και συμβουλευτική διατροφολογία, λειτουργεί από τον Dr. Δημήτριο Μαύρο στη Νέα Ιωνία από το 2003. Δημήτρης Μαύρος Φυσιοπαθητικός-Βελονιστής-Ειδικός Ρεφλεξολόγος.

Ο Δημήτρης Μαύρος είναι φυσιοπαθητικός MSc του πανεπιστημίου Ansted και κάτοχος HigherDiploma στον τομέα ηλεκτροβελονισμού μεθόδου W.E.A. του Berkeley-London-UK.

Διεύθυνση: Καλλικρατείας 19, Νέα Ιωνία, Αττική, 142 33,

Τηλ.: 2108020904, Κιν.: 6986704248


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.