Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Η Θερινή Αυλαία ανοίγει τις πύλες της με μια μεγαλειώδη συναυλία (30/6)

Η Θερινή Αυλαία ανοίγει τις πύλες της με μια μεγαλειώδη συναυλία (30/6)

Symphonic Jazz Orchestra Northern GreeceΤο Θέατρο Αυλαία εγκαινιάζει την έναρξη της Θερινής Αυλαίας στις 30 Ιουνίου 2014 και ώρα 21.00, με μια μεγαλειώδη συναυλία της Symphonic Jazz Orchestra Northern Greece υπό την αιγίδα της Πολιτείας Πολιτισμού. Η Θερινή Αυλαία βρίσκεται μέσα στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ, πλησίον του περιπτέρου 16.

Στην συναυλία θα ερμηνευτούν έργα των Django Reinhardt, George Gershwin, Jaco Pastorius, Nina Simone, Nancy Sinatra, Μίμη Πλέσσα, Μιχαήλ Α. Χατζηαναστασίου και Γιώργου Καρακάση, ενώ την Ορχήστρα θα διευθύνει ο Σολίστ και Καλλιτεχνικός διευθυντής της Μιχαήλ Χατζηαναστασίου και ο Καθηγητής– Συνθέτης Γιώργος Καρακάσης. Ακόμη στη συναυλία συμπράττουν οι διεθνείς σολίστ Πέτρος Δραγούμης (bass), Κώστας Αναστασιάδης (drum set)και Θεόφιλος Σωτηριάδης (sax alto), όπως και οι: Jimmy Styl (Bass guitar), Χρίστος Δίγκας (Jazz Piano), Ελευθερία Μυτήλιου (vocal) with Jasm band, καθώς και η Αποστολία Γούτη (vocal). Τέλος, την συναυλία θα πλαισιώσει, η Χορωδία Αγίου Ραφαήλ Μετεώρων Θεσσαλονίκης.

Η Συμφωνική Ορχήστρα Jazz Βορείου Ελλάδος ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2013 από τον σολίστ - μαέστρο και Καθηγητή Συγκριτικής Μουσικολογίας Μιχαήλ Α. Χατζηαναστασιου. Στόχος της ορχήστρας και του εμπνευστή της είναι η διάδοση και προώθηση αφενός του μουσικού θεωρητικού συστήματος και ρεπερτορίου του συγκεκριμένου μουσικού είδους, και αφετέρου η στήριξη και προβολή νέων συνθετών και των έργων τους πάνω σε ανάλογες μουσικές φόρμες.

Έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν στην Πολιτεία Πολιτισμού για υποτροφίες σπουδών σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της πόλης.

Παραστάσεις:
30 Ιουνίου 2014

Ημέρες & Ώρες παραστάσεων:
Δευτέρα, 21.00

Τιμές εισιτηρίων:
Γενική είσοδος: 10 Ευρώ, Προπώληση: 8 Ευρώ


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.