Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Η «Θερινή Αυλαία» ξεκινά με πλούσιο πρόγραμμα δράσεων (από 20/6)

Η «Θερινή Αυλαία» ξεκινά με πλούσιο πρόγραμμα δράσεων (από 20/6)

ΘΕΑΤΡΟ ΑΥΛΑΙΑ1Το Θέατρο Αυλαία, ύστερα από 3 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στα πολιτιστικά δρώμενα της Θεσσαλονίκης, αποφάσισε να προχωρήσει και να ανοίξει τα φτερά του δημιουργώντας ένα ανοιχτό θέατρο, την «Θερινή Αυλαία».

Η «Θερινή Αυλαία» θα λειτουργήσει για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2014 την περίοδο από 20 Ιουνίου έως 30 Αυγούστου. Με στέγη της τον έναστρο ουρανό θα στήσει τη σκηνή της στο ιστορικό κέντρο της πόλης, μέσα στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης και θα έχει χωρητικότητα 1000 θέσεων.

«Αφουγκραζόμενοι τις πολιτιστικές ανάγκες του καλοκαιριού αποφασίσαμε τη συγκεκριμένη συνεργασία με τη Δ.Ε.Θ., με στόχο η «Θερινή Αυλαία» να αποτελέσει την αρχή μιας σειράς πολιτιστικών δράσεων και ενεργειών, στο πλαίσιο ενός προγράμματος Summer Culture in the City».

Η θερινή σκηνή του Θεάτρου Αυλαία, την πρώτη χρονιά λειτουργίας της, θα παρουσιάσει το καλλιτεχνικό πρόγραμμά της με θεατρικές παραστάσεις, μουσικές συναυλίες, όπως και παραστάσεις χορού, οι οποίες θα ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις που έχει το φιλότεχνο κοινό της πόλης.
Σύντομα θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα των εκδηλώσεων.

Θέατρο Αυλαία
Κτίριο Χ.Α.Ν.Θ., πλευρά Τσιμισκή, Θεσσαλονίκη
2310.237.700 & 2310. 278.354


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.