Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Η Θεσσαλονίκη γιορτάζει την Ημέρα της Ευρώπης με ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα (9/5)

Η Θεσσαλονίκη γιορτάζει την Ημέρα της Ευρώπης με ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα (9/5)

Πρόσκληση_Ημέρα ΕυρώπηςΜε «σφηνάκια» γνώσης (τρέχουσες ευρωπαϊκές πρωτοβουλίες, δίκτυα υποστήριξης για νέους, γυναίκες, επιχειρηματίες, ερευνητές κ.α.), υπαίθριο εργαστήρι γλυπτικής και συναυλίες με ελληνικά και ξένα συγκροτήματα, γιορτάζει η Θεσσαλονίκη-Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014 την Ημέρα της Ευρώπης την Παρασκευή 9 Μαΐου 2014.

Μάθε για την Ευρώπη σε 84 λεπτά!

Το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα και η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα διοργανώνουν την Παρασκευή, 9 Μαΐου 2014 στις 12:00, στο Block 33 (26ης Οκτωβρίου 33, Θεσσαλονίκη) την ετήσια εκδήλωση για την Ημέρα της Ευρώπης. Δώδεκα ομιλητές και ομιλήτριες με μόνο 7 λεπτά στη διάθεση τους ο καθένας/καθεμία, θα παρουσιάσουν τρέχουσες ευρωπαϊκές πρωτοβουλίες και δίκτυα υποστήριξης για νέους, γυναίκες, επιχειρηματίες, ερευνητές και πολίτες και θα σκιαγραφήσουν σημαντικές ευρωπαϊκές πολιτικές για την απασχόληση, τη διαφάνεια, την πληροφόρηση, την έρευνα, την ανάπτυξη και την επιχειρηματικότητα.

Υπαίθριο εργαστήρι γλυπτικής

Την ίδια μέρα, στην περιοχή του Λευκού Πύργου, φοιτητές από το Εργαστήριο Γλυπτικής της Σχολής Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ., με την εποπτεία του Aναπληρωτή Kαθηγητή Γιώργου Τσάρα, θα φιλοτεχνήσουν εικαστική εγκατάσταση με ισχυρό συμβολισμό και επίκαιρα μηνύματα για το μέλλον της Ευρώπης.

SINAVLIESΤριήμερο μουσικό φεστιβάλ

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Ημέρας της Ευρώπης, η Θεσσαλονίκη-Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014 διοργανώνει το πρώτο Grooveport Festival vol.1. που θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή ελληνικών και ξένων συγκροτημάτων στο Block33 από τις 9 ως τις 11 Μαΐου 2014. Οι πόρτες ανοίγουν κάθε μέρα στις 20:00 και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Περισσότερες πληροφορίες για τις συναυλίες: http://www.block33.gr/#!/page_events


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.