«Η Τίνκερμπελ και το Τέρας του Ποτέ» επιστρέφουν για νέες κινηματογραφικές περιπέτειες (από 1/1/2015)

TINKERBELL_webposter-365x512Η Τίνκερ επιστρέφει με την έκτη ταινία της, μια τρισδιάστατη, φαντασμαγορική και επική περιπέτεια γεμάτη συναίσθημα και αγωνία. Η νεραϊδοπαρέα ξέρει καλύτερα από όλους ότι τα φαινόμενα απατούν και ότι η εμφάνιση ενός άγριου πλάσματος μπορεί να είναι παραπλανητική. Έτσι, οι έξι χαρισματικές φτερωτές υπάρξεις θα μας φέρουν σε επαφή με ένα πρωτόγνωρο και παρεξηγημένο τέρας και θα μας αποδείξουν ότι όλοι αξίζουν μία δεύτερη ευκαιρία. Με τις υπέροχες φωνές των Γιούλικα Σκαφιδά, Αφροδίτης Σημίτη, Τζένης Θεωνά, Ιωάννας Πηλιχού και Κατερίνας Τσάβαλου, οι γνώριμeς μας νεράιδες μας καλούν ξανά στο μαγικό τους σύμπαν, με τη μεγαλύτερη περιπέτεια της καριέρας τους!

screen_shot_2014-11-28_at_4.10.38_pm
Ας γνωρίσουμε την ταινία:

Η σκανταλιάρα και γενναία νεράιδα Φλώρα πιάνει φιλίες με ένα μυστηριώδες πλάσμα, γνωστό ως Το Τέρας του Ποτέ. Ενώ η Τίνκερ Μπελ και οι υπόλοιπες νεράιδες δεν είναι και πολύ σίγουρες ότι η καινούρια αυτή προσθήκη θα ταιριάξει με το Καταφύγιο των Νεραϊδών, οι Επίλεκτοι Ανιχνευτές, που είναι το σώμα προστασίας της Νεραϊδοχώρας, αποφασίζουν να αιχμαλωτίσουν το τέρας πριν καταστρέψει τη χώρα τους. Η Φλώρα που διακρίνει μια τρυφερή καρδιά κάτω από το τρομακτικό παρουσιαστικό του τέρατος, πρέπει να αποκτήσει εμπιστοσύνη στο ένστικτο της και να επέμβει, έχοντας στο πλευρό της τις αγαπημένες της φίλες.

Διάρκεια: 76’

screen_shot_2014-11-28_at_4.09.46_pm

Τίνκερ Μπελ (με τη φωνή της Αφροδίτης Αντωνάκη)
Η Τίνκερ Μπελ είναι μια γλυκιά, αυθάδης, αλλά ιδιαιτέρως πιστή νεράιδα που είναι πάντοτε η πρώτη στο να λύσει ένα πρόβλημα και να στηρίξει τις άλλες νεράιδες. Όταν η Φλώρα της ζητά να κρατήσει ένα μεγάλο μυστικό για ένα μυστηριώδες πλάσμα με λαμπερά πράσινα μάτια, η Τινκ δεν είναι σίγουρη πώς να αντιδράσει.

Φλώρα (με τη φωνή της Γιούλικας Σκαφιδά)

Η Φλώρα, Νεράιδα των Ζώων, λατρεύει φυσικά όλα τα ζώα. Αγαπά την περιπέτεια κι έχει τη μοναδική ικανότητα να βλέπει το καλό σε όλα τα πλάσματα που συναντά. Καμιά φορά η αυθόρμητη συμπεριφορά της την βάζει σε μπελάδες, αλλά δεν φοβάται να αψηφήσει τους κανόνες για να βοηθήσει ένα ζώο που τη χρειάζεται. Σκέφτεται με την καρδιά της κι όχι το μυαλό της.

Ροζέτα (με τη φωνή της Φαίης Ζαφειράκου)
Η Ροζέτα είναι μια πραγματική καλλιτέχνης και Νεράιδα των Κήπων – της αρέσει να φέρνει την ομορφιά στον κόσμο. Ενώνει τις δυνάμεις της με την Τίνκερ Μπελ και τη Φλώρα για να βοηθήσουν όλες μαζί ένα πλάσμα που τις χρειάζεται – ακόμα κι αν αυτό το τεράστιο πλάσμα δεν είναι εύκολο να το συμπαθήσεις αμέσως.

screen_shot_2014-11-28_at_4.09.58_pm

Νεραϊδόσκονη (με τη φωνή της Ιωάννας Πηλιχού)
Η Νεραϊδόσκονη έχει έναν χαρακτήρα «όπου-φυσάει-ο-άνεμος». Αυτό έχει βεβαίως νόημα για μια νεράιδα του νερού που μπορεί να γοητεύσει και την πιο πεισματάρα δροσοσταλίδα. Η καθησυχαστική προσωπικότητά της γίνεται απαραίτητη όταν δημιουργούνται εντάσεις ανάμεσα στις νεράιδες λόγω ενός μυστηριώδους πλάσματος.

Βίντια (με τη φωνή της Τζένης Θεωνά)
Η Βίντια, η πιο γρήγορη από τις Γοργόφτερες Νεράιδες, είναι εξίσου ταχύτατη και στα λόγια της, ειδικά όταν οι φίλες της ετοιμάζουν τρελά σχέδια. Παρόλα αυτά, δεν πρόκειται να κρυφτεί από μια πρόκληση – είναι πάντα «μέσα».

Ίριδα (με τη φωνή της Κατερίνας Τσάβαλου)

Η Ίριδα είναι μια Νεράιδα του Φωτός που πάντοτε κοιτάει τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Της αρέσει η τάξη και η τήρηση των κανόνων κι έτσι νιώθει τρομερά άβολα όταν η Φλώρα και οι άλλες νεράιδες καλωσορίζουν ένα απαγορευμένο πλάσμα στο σπίτι τους.

screen_shot_2014-11-28_at_4.10.50_pm

Επίλεκτοι Ανιχνευτές
Τις βλέπουμε για πρώτη φορά σε αυτήν την ταινία. Οι Ανιχνευτές είναι λίγο σαν τη στρατιωτική δύναμη του κόσμου των νεραϊδών, με ρόλο τους να προστατεύουν και να διατηρούν την τάξη. Απαρτίζονται από την αρχηγό Νυξ, την τεχνολογικά καταρτισμένη Φιούρι και την τοξοβόλο Τσέις. Είναι γενναίες και περιπετειώδεις και παίρνουν το ρόλο τους εξαιρετικά σοβαρά.

1 Ιανουαρίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood σε 3D

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Steve Loter
Μετάφραση/Σκηνοθεσία (Ελλάδα): Σοφία Τσάκα & Σκηνοθεσία: Steve Loter

Ακούγονται:
Φλώρα: Γιούλικα Σκαφιδά
Τίνκερ Μπελ: Αφροδίτη Αντωνάκη
Νεραϊδόσκονη: Ιωάννα Πηλιχού
Βίντια: Τζένη Θεωνά
Ίριδα: Κατερίνα Τσάβαλου
Ροζέτα: Φαίη Ζαφειράκου
Βασίλισσα Κλάριον: Αφροδίτη Σημίτη
Νυξ: Χριστίνα Αναγνωστοπούλου
Σκριμπλ & Μπακ: Χρήστος Θάνος
Αφηγήτρια: Σοφία Τσάκα

Συμμετέχουν επίσης:
Στεφανία Φιλιάδη, Ζωή Κατσάτου, Μαριλένα Χατζηνικολαΐδη, Παναγιώτης Αποστολόπουλος