Οι μαθητές του 3ου Γυμνασίου Κερατσινίου επιστρέφοντας στα θρανία μετά την καραντίνα, ενθουσιάστηκαν αντικρίζοντας την υπέροχη τοιχογραφία που φιλοξενείται στο προαύλιο του σχολείου.
Πρόκειται για μια αξιέπαινη πρωτοβουλία στο πλαίσιο της επιθυμίας τόσο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων όσο και των μαθητών να ομορφύνουν το σχολείο τους.
Η τοιχογραφία δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί χωρίς τη στήριξη πολλών ανθρώπων, χωρίς τις ιδέες τους , την συνεργασία και την θετική στάση τους .
Όπως δήλωσαν στο Infokids.gr γονείς του σχολείου “Μας αρέσει να κάνουμε δημιουργικές δράσεις που συμβάλλουν στο να δημιουργηθεί μια όμορφη ατμόσφαιρα στο σχολείο για την καλή διάθεση των μαθητών. Ένα ευχαριστώ από καρδιάς στους μαθητές μας, που μας εμπνέουν καθημερινά , με την φαντασία , την δημιουργικότητα και το χαμόγελο τους“.
Το εικαστικό περιβάλλον του σχολείου αποτελεί συνέχεια της γενικότερης προσπάθειας για αισθητική αναβάθμιση του σχολικού περιβάλλοντος.