Αρχική InfoMommy Μόδα & Ομορφιά Η TOMS στηρίζει τη διάσωση της θαλάσσιας ζωής με τη συλλογή Oceana Sea Turtle

Η TOMS στηρίζει τη διάσωση της θαλάσσιας ζωής με τη συλλογή Oceana Sea Turtle

Οι χελώνες συμβάλλουν εδώ και εκατομμύρια χρόνια στη διατήρηση της υγείας των ωκεανών, καθώς επίσης ενισχύουν τις παράκτιες οικονομίες. Φέτος, η TOMS συνεργάζεται με τον διεθνή οργανισμό OCEANA και αναδεικνύει τον σημαντικό οικολογικό ρόλο των θαλάσσιων χελωνών, αλλά και το έργο της OCEANA στην προστασία τους.

1. Οι θαλάσσιες χελώνες, ως βασικοί θηρευτές των μεδουσών, παίζουν κρίσιμο οικολογικό ρόλο στη διατήρηση μιας ισορροπημένης θαλάσσιας τροφικής αλυσίδας.

2. Οι θαλάσσιες χελώνες υπάρχουν πάνω από 100 εκ. χρόνια. Η καθεμία ζει από 80 έως και παραπάνω χρόνια.

10008402_WatercolorTurtlesWomensClassic_S

3. Σήμερα, είναι ένα είδος που κινδυνεύει από εξαφάνιση, αφού προκειμένου να αναπαραχθεί και να τραφεί, πρέπει να επιβιώσει δίχτυα, αγκίστρια, απλάδια και άλλες ανθρώπινες παρεμβολές που σαρώνουν τα πάντα στο πέρασμά τους.

4. Οι θαλάσσιες χελώνες παίζουν σημαντικό ρόλο στα θαλάσσια οικοσυστήματα μέσω της διατήρησης υγειών λιβαδιών Ποσειδωνίας και κοραλλιογενών υφάλων, προσφέροντας βασικούς οικοτόπους για άλλα θαλάσσια είδη, συνεισφέροντας έτσι στη γενικότερη ισορροπία του βυθού.

Δείτε ολόκληρη τη συλλογή στο infowoman.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.