Αρχική Βάφτιση - Παιδικά Πάρτι Η τούρτα Transformers άφησε άφωνους τους μικρούς καλεσμένους! (βίντεο)

Η τούρτα Transformers άφησε άφωνους τους μικρούς καλεσμένους! (βίντεο)

Screen-Shot-2015-08-26-at-12.33.46-PM.png-968x631Το να γιορτάζεις τα 6α σου γενέθλια με ένα πάρτι εμπνευσμένο από τους Transformers είναι απίθανο! Όταν, μάλιστα, η τούρτα γενεθλίων έχει το σχήμα του Optimus Prime και μπορεί να μετατραπεί σε ρομπότ, πρόκειται για ένα πάρτι που θα μείνει αξέχαστο τόσο στον εορτάζοντα όσο και στους λιλιπούτειους καλεσμένους!

Το τυχερό αγοράκι στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ο γιος του γνωστού για τα video του στο YouTube, Russell Munro, ο οποίος χρησιμοποίησε έναν 3D εκτυπωτή για να κατασκευάσει τη βάση της εντυπωσιακής τούρτας για το χαριτωμένο αγοράκι.

Χαρακτηριστικές είναι οι αντιδράσεις των μικρών καλεσμένων, με επιφωνήματα εντυπωσιασμού και μια έκφραση έκπληξης στα μικρά προσωπάκια τους!

Δείτε το βίντεο:


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.