Αρχική Περιβάλλον Δείτε την τρυφερή σχέση των παιδιών με τα ζώα σε μια εκπληκτική συλλογή φωτογραφιών

Δείτε την τρυφερή σχέση των παιδιών με τα ζώα σε μια εκπληκτική συλλογή φωτογραφιών

kosm1Όταν η φύση «κλείνει το μάτι» στο φωτογραφικό φακό τότε το αποτέλεσμα είναι στην κυριολεξία μαγευτικό. Κάτι αντίστοιχο συνέβη στη Ρωσίδα φωτογράφο Elena Shumilova, η οποία με τις φωτογραφίες της «βυθίζει» και ταξιδεύει τον θεατή σε έναν κόσμο που μοιάζει βγαλμένο από παραμύθι...

Εκμεταλλευόμενη τα φυσικά χρώματα της φύσης, τις καιρικές συνθήκες και τα ειδυλλιακά τοπία της Ρωσίας, η ταλαντούχα καλλιτέχνης αποτύπωσε στο φακό στιγμές από την επαφή των δύο γιων της , Yaroslav και Vanya, με τη φύση δημιουργώντας εικόνες που μοιάζουν με πίνακες ζωγραφικής.Η διαίσθηση και η έμπνευση είναι οι παράγοντες που την οδηγούν ώστε να εκφράσει με τις φωτογραφίες κάτι που αισθάνεται «αν και συνήθως δεν μπορώ να εξηγήσω τι ακριβώς είναι αυτό», εξηγεί η Shumilova.

Η Shumilova συνειδητοποίησε το πάθος της για τη φωτογραφία πριν από δύο χρόνια, οπότε και αγόρασε την πρώτη φωτογραφική μηχανή της. Έκτοτε τραβά καθημερινά φωτογραφίες με τα παιδιά της στο αγρόκτημα που διαθέτει στη Ρωσία, «καταγράφοντας» με τον φακό της «ζεστές» και συγκινητικές στιγμές της ζωής της.

Καθίστε αναπαυτικά και περιηγηθείτε σε μια εκπληκτική συλλογή φωτογραφιών:

Πηγή: protothema.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.