Η τύχη τους χαμογέλασε ξανά! Έχασαν τα 3 παιδιά τους σε αεροπορικό δυστύχημα αλλά έγιναν ξανά γονείς

Πριν από τρία χρόνια το 2014 ο Άντονι Μασλίν και η Μάριτ Νόρρις από την Αυστραλία έχασαν τα παιδιά τους στο αεροπορικό δυστύχημα της Malaysian Airlines MH17 στην Ουκρανία. Τα τρία παιδιά της οικογένειας ταξίδευαν με τον παππού τους από το Άμστερνταμ, όταν το αεροπλάνο τους έπεσε στην Ουκρανία. Σήμερα, τρία χρόνια μετά την τραγωδία που έζησαν ο Άντονι και η Μάριτ, η ευτυχία τους «χτυπά» ξανά την πόρτα καθώς έφεραν στο κόσμο το τέταρτο παιδί τους, ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Για το ζευγάρι η μικρή Βάιολετ  « είναι ένα απίθανό δώρο και η απόδειξη της πίστης πως η αγάπη είναι πιο δυνατή από το μίσος». «Ζούμε ακόμα με τον πόνο αλλά η Βάιολετ και η γνώση πως πάντα και τα τέσσερα παιδιά μας είναι μαζί μας, δίνουν φως στο σκοτάδι μας » αναφέρουν οι γονείς στην ανακοίνωσή τους.

_89669269_mh17

«Πιστεύουμε πως ο Μο, του οποίου τα 14 γενέθλια ήταν το Σάββατο, η Έβι που θα ήταν 12 την ερχόμενη εβδομάδα, ο Ότις που θα ήταν 10 τον επόμενο μήνα και ο παππούς Νικ μας έστειλαν αυτό το δώρο» καταλήγει η ανακοίνωση του ζεύγους.

oikogeneia2 (1)