Αρχική InfoMommy Νέα Η Βανέσα Ρεντγκρέιβ έδωσε το παρών στην παράσταση «Σμύρνη μου αγαπημένη» και μίλησε για το δράμα των προσφύγων

Η Βανέσα Ρεντγκρέιβ έδωσε το παρών στην παράσταση «Σμύρνη μου αγαπημένη» και μίλησε για το δράμα των προσφύγων

Το δράμα των προσφύγων που τη συγκινεί, η ιστορία του ξεριζωμού των Ελλήνων από τη Σμύρνη το ’22, έκαναν τη μεγάλη (ηθοποιό και άνθρωπο) Βανέσα Ρεντγκρέιβ να δακρύσει ξανά. Να λυγίσει μπροστά στον ανθρώπινο πόνο.

Χθες το βράδυ, την ημέρα που για πρώτη φορά μετά από τη Μικρασιατική καταστροφή έγινε ο αγιασμός των υδάτων στη Σμύρνη, η Βανέσα Ρεντγκρέιβ βρέθηκε στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού για να παρακολουθήσει την παράσταση «Σμύρνη μου αγαπημένη» της Μιμής Ντενίση. Με ζωντανή μουσική, πλούσια σκηνικά, κοστούμια εποχής και αυθεντικό φωτογραφικό υλικό με τρισδιάστατες προβολές από τη θρυλική πόλη, η παράσταση, που βασίζεται σε ένα φορτισμένο συγκινησιακά κείμενο, πιστή πάντα στην προσπάθειά της να διατηρήσει ζωντανή την ιστορική μνήμη, μας ξεναγεί στη ζωή της κοσμοπολίτισσας Σμύρνης, της Σμύρνης του ξεριζωμού και της ξενιτιάς.

Διαβάστε περισσότερα στο Infowoman.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.