Αρχική InfoMommy Νέα Η Βανέσα Ρεντγκρέιβ ήρθε στην Ελλάδα για να δει από κοντά το δράμα των προσφύγων και να τους βοηθήσει

Η Βανέσα Ρεντγκρέιβ ήρθε στην Ελλάδα για να δει από κοντά το δράμα των προσφύγων και να τους βοηθήσει

Στη χώρα μας βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα η πολυβραβευμένη Βρετανίδα ηθοποιός Βανέσα Ρεντγκρέιβ, η οποία επισκέφθηκε το Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων στον Ελαιώνα, συνοδευόμενη από τον αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα. Η ηθοποιός είναι γνωστή για την πολιτική και ακτιβιστική της δράση, ενώ πρόσφατα διοργάνωσε φιλανθρωπικές παραστάσεις στο Λονδίνο για την συγκέντρωση χρημάτων για τους πρόσφυγες.Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξε για τα μικρά προσφυγόπουλα και μίλησε με πρόσφυγες, ζητώντας να μάθει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Νωρίτερα επισκέφτηκε και το χώρο στο παλιό αεροδρόμιο του Ελληνικού, όπου επίσης φιλοξενούνται πρόσφυγες και μετανάστες.

Διαβάστε περισσότερα στο Infowoman.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.