Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια Η Βικτόρια Χίσλοπ και συντελεστές από «Το νησί» μάς περιμένουν στη Σαντορίνη!

Η Βικτόρια Χίσλοπ και συντελεστές από «Το νησί» μάς περιμένουν στη Σαντορίνη!

image002

To Santorini of the Past Cultural Village- Museum, στον Πύργο Σαντορίνης, στα πλαίσια των θερινών πολιτιστικών του εκδηλώσεων, και σε συνεργασία με τις εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ, θα έχει τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσει τη συγγραφέα των best seller και αγαπημένη του αναγνωστικού κοινού, Victoria Hislop.

Η Victoria Hislop θα επισκεφτεί για πρώτη φορά τη Σαντορίνη με αφορμή την παρουσίαση των βιβλίων της στο Santorini of the past Cultural Village-Museum. Μαζί της θα βρίσκεται ο ηθοποιός Νίκος Ορφανός και ο σκηνοθέτης της αξέχαστης τηλεοπτικής σειράς «Το Νησί», Θοδωρής Παπαδουλάκης.

Το Σάββατο 27 Ιουλίου, στις 19:00, θα παρουσιαστεί «Το Νησί» και την Κυριακή 28 Ιουλίου, στις 19:00, θα παρουσιαστεί «Το  Νήμα», καθώς και το νέο βιβλίο της Victoria Hislop, «Ο Τελευταίος Χορός».

Την Κυριακή, μετά τη δεύτερη εκδήλωση, θα ακολουθήσει συζήτηση με τον Peter Economidis, καταξιωμένο brand strategist και ιδρυτή της Felix BNI, σχετικά με την Ελλάδα και τον αέναο πολιτισμό της.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.